Antena Meniu Search
x

Foto O femeie, care voia să arate mai tânără pentru fostul iubit, a rămas mutilată pe viaţă după un tratament cosmetic, în Rusia: ''Pielea de sub ochi părea să cadă''

O femeie, care voia să arate mai tânără, vorbeşte cu greu despre cum a rămas mutilată pe viaţă, în urma unui ''tratament de înfrumusețare de coșmar''.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 12:09

O femeie, care voia să arate mai tânără pentru fostul iubit, a rămas mutilată pe viaţă după un tratament cosmetic
O femeie, care voia să arate mai tânără pentru fostul iubit, a rămas mutilată pe viaţă după un tratament cosmetic - Social media via Daily Star

Svetlana, în vârstă de 37 de ani, din Rusia, a fost supusă tratamentului de înfrumusețare, atunci când iubitul ei de la acea vreme i-a spus că arată ''bătrână''. Ea a spus: ''Iubitul meu de atunci îmi tot spunea - presupun ca o glumă - eşti bătrână- o să îmi găsesc o parteneră mai tânără''. 

În mod inconștient, ea l-a crezut și a încercat să-și îmbunătățească aspectul cu o intervenție estetică, aşa că a mers la un chirurg în martie 2020. Medicul a asigurat-o că îi va elimina pungile de sub ochi. De asemenea, femeia a avut parte și de alte tratamente cosmetice, conform Daily Star

Rusoaica de 37 de ani a spus: "M-am dus la oglindă și am văzut că fața mea a început să se schimbe. Pielea de sub ochi mi s-a uscat și a părea să cadă literalmente. Dimineața, volumul de țesut uscat de sub ochi a crescut și mai mult. Au avut loc schimbări rapide, în fiecare oră fața mea se modifica. În trei zile, nu numai sub ochi, ci și pleoapa superioară părea complet diferită. Sprâncenele mi-au căzut, colțurile exterioare ale ochilor au căzut. Nu puteam înțelege ce se întâmplă."

O substanţă folosită în timpul tratamentului îi ''mânca țesuturile''

Pe acelaşi subiect

I s-a spus ulterior că a fost folosit un medicament care ''mânca țesuturile''. Svetlana a declarat: ''Nu mi-am dat seama în acel moment că este ireversibil''. Ulterior, aceasta a mai primit un tratament, gratuit de acea dată, însă rezultatul a fost unul şi mai nefericit. Chirurgii și oftalmologii au avertizat-o că, din cauza deteriorării zonei oculare, vederea i-ar fi afectată. Ea a adăugat: "Toată lumea m-a întrebat ce s-a întâmplat cu mine, de ce nu arăt ca mine, ce-i în neregulă cu ochii mei. Am continuat să mă umflu și am încetat să ies din casă pentru a nu speria pe nimeni''. 

Ea a mers la Comitetul de anchetă rus, care acum examinează cazul și a fost verificată de mai mulţi medici. ''Unii doctori mi-au spus: Da, acest medicament ți-a stricat fața, este ireversibil''. Persoana acuzată de aspectul ei - care contestă cazul - a fost surprinsă pe video spunând: ''Du-te și dovedește că ți-am injectat Longidaza''.

Femeia spune că regretă amarnic că a fost supusă tratamentului, spunând: "Îmi pare foarte rău că am aplicat pentru orice procedură. Mi-aș dori să nu fi făcut asta. Am vrut doar să corectez modificările minime legate de vârstă, dar nici măcar nu m-am putut gândi că fața mea ar fi distrusă în așa fel încât m-ar costa toată viața. Chiar și după o intervenție chirurgicală, va fi o față complet diferită, iar pielea nu va fi complet restaurată''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Mapamond » O femeie, care voia să arate mai tânără pentru fostul iubit, a rămas mutilată pe viaţă după un tratament cosmetic, în Rusia: ''Pielea de sub ochi părea să cadă''