Antena Meniu Search
x

O femeie de 29 de ani a folosit acte false pentru a se înscrie ca elevă la un liceu din SUA. Mergea la ore și își invita "colegele" în oraș

O femeie de 29 de ani a fost arestată în New Jersey, după ce a folosit acte de identitate false pentru a se înscrie ca elevă la un liceu. 

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 07:52

O femeie de 29 de ani a folosit acte false pentru a se înscrie ca elevă la un liceu din SUA. Mergea la ore și își invita "colegele" în oraș
O femeie de 29 de ani a folosit acte false pentru a se înscrie ca elevă la un liceu din SUA. Mergea la ore și își invita "colegele" în oraș - Profimedia

Femeia, identificată de poliție drept Hyejeong Shin, a fost acuzată că a folosit un act de identitate fals pentru a se înscrie la liceul din New Brunswick.

Hyejeong a frecventat școala timp de patru zile înainte ca personalul liceului să-și dea seama care este vârstea reală a femeii. Poliția investighează acum cazul și analizează modul în care a ajuns femei să se înscrie la liceul respectiv. Problema a ieșit la iveală la o ședință a consiliului de învățământ de marți, unde superintendentul liceului, Aubrey Johnson, le-a spus participanților că femeia a fost prinsă la școală.

Săptămâna trecută, prin depunerea unor documente false, o femeie adultă care s-a dat drept elevă, a putut fi înscrisă la liceul nostru”, a spus Aubrey Johnson.

El a adăugat că a fost la câteva cursuri și a petrecut ceva timp cu consilierii școlari, care au încercat să afle mai multe informații despre ea. Vârsta falsă a fost apoi descoperită, a spus Aubrey Johnson, iar școala a anunțat imediat poliția. De atunci, ea a fost arestată pentru că a furnizat un certificat de naștere fals „cu intenția de a se înscrie ca elevă de liceu”, a declarat Departamentul de Poliție din New Brunswick. Elevii au spus că femeia le-a trimis un mesaj text unora dintre ei, cerându-le să iasă împreună.Una dintre eleve a declarat  că fetele au refuzat să iasă, iar după asta, femeia a început să se poarte ciudat cu ele, BBC.

Pe acelaşi subiect

Nu este prima dată când un adult este surprins dându-se drept elev de liceu

Legea statului New Jersey permite elevilor să fie înscriși la școală chiar și fără tutore sau fără toate documentele necesare, a spus poliția.

Nu este prima dată când un adult este surprins dându-se drept elev de liceu. Un bărbat pe nume Brian MacKinnon s-a pozat ca elev în anul cinci într-un liceu de lângă Glasgow în 1993, când avea 30 de ani. El a susținut că este un tânăr de 17 ani din Canada.

MacKinnon a rămas înscris la școală un an întreg. El a fost expus un an mai târziu, când era student la școala de medicină a Universității Dundee, după ce un ziar a relatat despre identitatea lui reală. Povestea lui a atras atenția la nivel mondial, inspirând un film documentar din 2022.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Mapamond » O femeie de 29 de ani a folosit acte false pentru a se înscrie ca elevă la un liceu din SUA. Mergea la ore și își invita "colegele" în oraș