Antena Meniu Search
x

Video Prinţul Harry, criticat de experţii regali. Îl acuză că pregăteşte "dezvăluiri mincinoase" despre familia sa

Anul încoronării Regelui ar putea aduce şi mai multe conflicte între Prinţul Harry şi membrii familiei regale. Două interviuri cu Ducele de Sussex urmează să apară duminica aceasta, iar o parte din mărturisirile acestuia sunt deja criticate de experţii regali, care le consideră false. 

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 04.01.2023, 20:08

Vezi și

"Nu ar fi trebuit să fie niciodată așa. Vreau o familie, nu o instituţie. Mi-ar plăcea să-mi recuperez tatăl, mi-ar plăcea să-mi recuperez fratele", spune prinţul Harry. Sunt doar o parte din cele 20 de secunde făcute publice de televiziunea britanică ITV, înainte de apariţia interviului cu Ducele de Sussex. Materialul va apărea integral pe 8 ianuarie, cu două zile înainte de lansarea biografiei sale, "Spare". Experţii regali prevăd noi conflicte.

Ruptura dintre prinţul Harry şi familia regală se adânceşte

"Acest lucru nu ar fi putut veni într-un moment mai rău", crede Anna Whitelock, istoric regal. "Ei simt că este mai bine să ne prezinte, cumva, ca răufăcători. Nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca (n.r. cu noi)", afirmă însă prinţul Harry.

Tot pe 8 ianuarie va apărea şi primul interviu acordat de prinţul Harry unei televiziuni americane, filmat la o fermă închiriată din Montecito. "Motto-ul familiei este> Niciodată să nu te plângi, niciodată să nu dai explicaţii. Dar este doar un motto", afirmă el. "Atunci când ţi se spune, în ultimii şase ani "Nu putem da o declaraţie, ca să te protejăm", dar apoi o faci în cazul altor membri ai familiei, se ajunge într-un punct în care tăcerea echivalează cu trădarea", continuă prinţul Harry.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze trailerele celor două interviuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Prinţul Harry, criticat de experţii regali. Îl acuză că pregăteşte "dezvăluiri mincinoase" despre familia sa