Antena Meniu Search
x

O femeie de 35 de ani din Anglia şi-a ucis părinţii şi i-a lăsat să putrezească în casă. Crima ar fi avut loc în urmă cu 5 ani. Cum a fost făcută descoperirea

Noi detalii cumplite ies la iveală după crima din Essex, unde o femeie de 35 de ani şi-a ucis părinţii şi le-a ascuns trupurile neînsufleţite în casă. Potrivit datelor din anchetă, un ofiţer de poliţie a stat de vorbă cu aceasta şi a intrat în locuinţă fără să ştie de oroarea de la etaj. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.09.2023, 10:55

Rămășițele lui John și Lois McCullough au fost descoperite vinerea trecută, după ce medicul lor de familie a contactat poliţia, îngrijorat că nu a mai primit niciun semn de la aceştia de multă vreme.

John McCullough, în vârstă de 75 de ani, fost lector la Colegiul de Educație Continuă Chelmsford, și soția sa Lois, în vârstă de 74 de ani, au fost văzuți în viață pentru ultima dată în august 2018. Fiica lor a fost arestată după ce trupurile celor doi, aflate în stadiu avansat de putrefacţie, au fost descoperite într-un dormitor de la ultimul etaj al casei unde locuiau, în Chelmsford, Essex.

Un ofiţer de poliţie a mers anterior la adresă şi a întrebat-o pe fiica lor, Virginia McCullough, despre starea actuală a părinţilor. Aceasta susţinuse la data de 18 august că a fost agresată în grădina din spatele casei. Cele două au purtat o discuţie chiar în interiorul locuinţei, într-o sufragerie, neştiind că cele două cadavre se află doar două etaje mai sus. Ofiţerul a spus că nu au existat indicii privind ceva suspect la momentul respectiv, motiv pentru care nu a fost efectuată nicio percheziție a proprietății.

Un purtător de cuvânt al poliției din Essex a declarat: „Nu am făcut o sesizare la IOPC în legătură cu acest caz, deoarece consider că ofiţerul a acţionat corect şi corespunzător, în condiţiile în care nu existau motive pentru a face verificări în amănunt”.

Pe acelaşi subiect

Crima odioasă ar fi avut loc în urmă cu 5 ani

Trupurile celor doi soţi au fost preluate pentru autopsie, urmând a fi stabilită şi cauza morţii. Virginia ar fi pus la cale cumplita crimă în perioada 21 august 2018 și 15 septembrie 2023. Femeia s-a prezentat luni în fața tribunalului Chelmsford, acuzată de dublă crimă. Cazul urmează să fie audiat marți la tribunalul Basildon Crown.

Rudele familiei McCullough primesc tot sprijinul de care au nevoie din partea specialiştilor, menţionează purtătorul de cuvânt al poliţiei. „Suntem profund șocați de moartea lor și cerem intimitate în această perioadă dificilă”, au menţionat apropiaţii într-o declaraţie publică.

„Continuă să fie o investigație incredibil de complexă. Munca noastră va continua pe parcursul zilelor următoare, deoarece ofițerii și personalul nostru specializat continuă să pună cap la cap toate elementele acestei tragedii. Ofițerii vor face verificări la adresele din și în jurul Pump Hill în zilele următoare. Aș continua să îndemn oamenii împotriva speculațiilor pe măsură ce aceste anchete continuă. O familie jeleşte pierderea a două rude, ofițerii oferă tot sprijinul de care au nevoie. Încurajăm pe oricine are informații să ia legătura cu poliţia”, a conchis sg. detectiv Rob Kirby.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » O femeie de 35 de ani din Anglia şi-a ucis părinţii şi i-a lăsat să putrezească în casă. Crima ar fi avut loc în urmă cu 5 ani. Cum a fost făcută descoperirea