Antena Meniu Search
x

O femeie de 60 de ani a supravieţuit unui accident de maşină, dar ar fi fost ucisă de un copil de 12 ani, cu un cuţit. Imaginile surprinse la locul faptei

Un băiat de 12 ani a fost arestat sub suspiciunea de crimă, după ce o femeie a fost lovită de o mașină și apoi ucisă.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 09:19

Femeia în vârstă de 60 de ani a murit la fața locului, după ce a fost rănită grav în Sheffield, South Yorks, miercuri, în jurul orei 19:10. Băiatul a fost arestat sub suspiciunea că ar fi avut asupra lui un cuțit, cu care i-ar fi curmat zilele femeii, relatează Mirror.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și mai multe ambulanțe, la locul unde femeia de 60 de ani a fost găsită într-o stare foarte gravă. O poză a surprins mașina în care se afla femeia, cu geamurile sparte.

Un copil de 12 ani ar fi ucis-o pe femeie

Oamenii din apropiere, vecinii și cei care au cunoscut-o pe femeie au lăsat în fața casei sale bilete de adio și flori, în memoria acesteia. Mulți dintre ei au vărsat lacrimi, triști de pierdere, dar și șocați de modul brutal în care i-a fost luată viața.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O femeie a lăsat un bilet pe care scria: „Îmi pare atât de rău pentru pierderea ta, a fost un suflet frumos”.

Ofițerii au participat alături de Serviciul de Ambulanță din Yorkshire și Serviciul de Pompieri și Salvare din South Yorkshire, după ce au găsit o femeie de 60 de ani cu răni foarte grave. Din păcate, a murit la fața locului. Un băiat de 12 ani a fost găsit la scurt timp mai târziu și arestat sub suspiciunea de crimă și deținerea unui cuțit. El rămâne în custodia poliției”, a declarat poliția.

Purtătorul de cuvânt al poliției nu a de oferit mai multe detalii despre cum s-a produs accidentul de mașină în care femeia a fost implicată, înainte de a fi ucisă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O femeie de 60 de ani a supravieţuit unui accident de maşină, dar ar fi fost ucisă de un copil de 12 ani, cu un cuţit. Imaginile surprinse la locul faptei