Antena Meniu Search
x

O mamă și fiii ei au tocmit o puștoaică de 14 ani să-l omoare pe tatăl familiei. Bietul om a fost atacat cu maceta în timp ce dormea, în casa lor din Bochum

Complotul pus la cale de o familie turcă este judecat în aceste zile de magistrații Tribunalului din Bochum, în Germania. O mamă și cei doi fii ai ei, cu vârste de 15 și 16 ani, sunt acuzați că au încercat să-l omoare pe tatăl familiei, "cu un plan perfid pe care l-au conceput", scrie Bild.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.04.2023, 14:38

O mamă și fiii ei au tocmit o puștoaică de 14 ani să-l omoare pe tatăl familiei. Bietul om a fost atacat cu maceta în timp ce dormea, în casa lor din Bochum - Profimedia / imaginie ilustrativă

La audieri, s-au prezentat Reyhan P., de 44 de ani împreună cu cei doi fii ai ei: Fırat, de 16 ani, și Arhat, în vârstă de 15 ani. De asemenea, în fața magistraților a apărut și Karim S., în vârstă de 22 de ani, care a vrut să comită crima în schimbul unor bani. Potrivit rechizitoriului, cei doi fii adolescenți și mama lor plănuiseră moartea tatălui lor, iar motivul ar fi violența domestică. Bărbatul de 54 de ani și-ar fi lovit soția pe 5 aprilie 2022, relatează bz-berlin.de.

Anchetatorii susțin că unul dintre suspecți, Karim S., a vrut să comită crima cu un cuțit, în schimbul a 4.000 de euro. În corespondența WhatsApp, tânărul s-a oferit ulterior să cumpere un pistol semi-automat, "Desert Eagle", în valoare de 2.000 de euro. Acest plan, însă, nu s-a concretizat.

O fată de 14 ani a fost de acord să-l omoare pe tată cu maceta

Între timp, mama și fiul său Arhat s-a mutat la Berlin, iar fiul mai mare Firat a rămas cu tatăl la Herne. Arhat i-ar fi povestit unei colege de clasă, Eileen Ö, în vârstă de 14 ani, despre situația din familie, moment în care fata a fost de acord să-l omoare pe tatăl băiatului cu o macetă. Se pare că Arhat și Eileen Ö ar fi călătorit de la Berlin la Herne, unde s-au cazat la hotelul "Zur Post".

Pe acelaşi subiect

Tatăl trebuia să moară pe 24 octombrie la ora 4:40 a.m. Atunci a fost activat planul diabolic, conform publicației turce Hurriyet

Fırat i-a deschis ușa adolescentei, care s-a dus direct în dormitor și l-a atacat pe bărbat cu o macetă. Omul s-a trezit după prima lovitură și asttfel a putut să se apere. Cu toate acestea, în timpul luptei, i-a fost tăiat un deget și a fost grav rănit la nivelul feței.

Fata de 14 ani, care nu și-a putut duce planul la sfârșit, a fugit, în timp ce Fırat s-a ascuns în dormitor. Polițiștilor le-a spus că a crezut că intrase un hoț în casă și că s-a ascuns pentru că i-a fost frică să nu fie omorât. Bărbatul atacat a fost dus la spital, operat și i s-a suturat degetul amputat.

Eileen Ö a fost audiată și reținută pentru tentativă de omor, urmând să fie judecată la Berlin. 

Mama își îndruma copiii în planul lor diabolic

În urma cercetărilor, anchetatorii au descoperit că planurile copiilor erau cunoscute mama lor și chiar erau îndrumați din când în când. Avocatul tatălui, care nu a fost prezent la prima audiere, a declarat că bărbatul este devastat din punct de vedere psihologic, pentru că nu se aștepta la așa ceva de la copiii săi. "Clientul meu este ca un cadavru viu", a mărturisit İsmail Kılıç.

Procesul va continua pe 20 aprilie, când tatăl este așteptat să depună mărturie în calitate de martor. Dacă vor fi găsiți vinovați, toți cei implicați în acest caz riscă ani buni după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » O mamă și fiii ei au tocmit o puștoaică de 14 ani să-l omoare pe tatăl familiei. Bietul om a fost atacat cu maceta în timp ce dormea, în casa lor din Bochum