Antena Meniu Search
x

O femeie de 93 de ani, găsită de vecini moartă de frig în casă. Alţi 11 oameni au pierit în urma fenomenelor extreme din California

O femeie de 93 de ani a murit de frig după ce a fost prinsă într-un viscol din California. Ellinor Dolli Avenatti a fost găsită fără viaţă în propria casă de către vecinii săi. În urma acestui fenomen s-a înregistrat un număr mare de decese. Meteorologii anunţă cantităţi mari de zăpadă.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 08:37

Bătrâna de 93 de ani; viscol şi ninsori în California
O femeie de 93 de ani a murit de frig după ce a fost prinsă într-un viscol din California - Maggie Fosson/ Profimedia

O femeie de 93 de ani, care locuia într-o zonă izolată din munţi, a fost găsită fără suflare în urma unui viscol din California. Din momentul în care a căzut curentul, vecinii săi au început să vină la ea pentru a îi aduce mâncare şi pentru a se asigura că este în regulă. Dar în momentul în care s-a repornit curentul, aceasta nu a mai răspuns la uşă. Ellinor Dolli Avenatti a fost găsită decedată lângă şemineu. Anchetatorii au declarat că a murit din cauza frigului.

12 oameni au murit în urma fenomenelor extreme din California

Alte 11 persoane au fost raportate ca victime ale acestui fenomen extrem, în urma căruia meteorologii anunţă că vor urma şi cantităţi mari de zăpadă în următoarele zile, potrivit Daily Mail. Au fost raportate inclusiv mai multe accidente auto sau incidente implicând rezidenţi blocaţi în locuinţe fără căldură, conform Şerifului din Departament San Bernardino County.

Cantităţile mari de zăpadă, din urma viscolului, au blocat străzile principale şi autostrăzile, iar singurele vehicule care au voie să circule sunt cele de urgenţă. Echipajele s-au ocupat de înlăturarea zăpezii, iar înainte de ziua de marți aceştia au curăţat aproximativ 7 milioane de metri cubi de zăpadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O femeie de 93 de ani, găsită de vecini moartă de frig în casă. Alţi 11 oameni au pierit în urma fenomenelor extreme din California