Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie din Anglia a aflat că are cancer datorită labradorului ei: "Mă împingea cu botul în acel loc, părea că vrea să-mi arate ceva"

O femeie din Anglia a povestit cum câinele ei, un labrador, a ajutat-o să descopere că are cancer la sân, înghiontind-o cu botul şi labele în acelaşi loc, înainte să îşi afle diagnosticul crunt.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.01.2022, 14:30

Anna Neary, în vârstă de 46 de ani, din Bradford, a povestit cum câinele ei, Harvey, în vârstă de patru ani, a început să-i dea de ghiont în piept fără niciun motiv timp de mai bine de şase săptămâni. Întrebându-se ce poate însemna acest lucru şi poate mai mult din glumă s-a dus în faţa oglinzii şi a verificat. Aşa a aflat că avea un nodul în acelaşi loc, dovedindu-se a fi cancer de sân.

Mama a doi copii din Bradfor, West Yorkshire, a spus că iniţial nu s-a gândit prea mult la asta, dar pentru că labradorul ei tot insista cu gestul neobişnuit de câteva sătpămâni bune, a hotărât să verifice. A găsit un nodul în exact aceeaşi zonă.

Anna a fost diagnosticată atunci cu cancer la sân în stadiul trei, boala răspândindu-se la ganglionii limfatici. Acum însă, trei ani mai târziu, asistenta se bucură de vestea de a intra în remisie şi îi mulţumeşte patrupedului ei pe care îl consideră un erou care i-a salvat viaţa.

„Era septembrie 2018, venise şi se aşezase pe mine ca de obicei, dar începuse dintr-o dată să-mid ea ghionturi şi să mă adulmece de parcă ar fi pierdut ceva, părea că vrea să-mi arate ceva. I-am spus să se oprească, dar a continuat acest comportament timp de câteva săptămâni. Nu m-am gândit la asta. El stătea întins pe sânul meu drept, era foarte insistent. Şase săptămâni mai târziu am decis să verific şi am descoperit un nodul. Am emrs la medicul de familie şi am fost îndrumată pentru a face mai multe analize pentru cancer. Trebuie să fac mamografii anuale și probabil că în 2028 mi se va spune că am scăpat, dar până atunci continui să lupt. Încă sunt aici datorită lui Harvey”, a povestit Anna.

Pe acelaşi subiect

Dorind să îşi laude labradorul şi de a-şi face povestea cunoscută, femeia a relatat întregul parcurs al luptei sale cu boala pe Facebook, spunând: „În 2018 a început să aibă un comportament ciudat; nu mă lăsa în pace şi se tot întindea pe sânul meu, aşa că după 6 săptămâni am decis în final să aflu ce se întâmplă şi am descoperit un nodul. Am fsot diagnosticată atunci cu cancer la sân în stadiul 3. Acum, după trei ani, sunt în remisie și Harvey este tot alături de mine. Îl iubesc atât de mult. Este eroul meu, labradorul meu”

Povestea a adus aprecierea a sute de oameni 

Postarea Annei a strâns sute de aprecieri şi zeci de comentarii de la oameni, mai ales de la stăpânii de animale care au rămas uimiţi şi au aplaudat inteligenţa labradorului, dar mai ales iubirea pe care a dovedit că o are faţă de stăpâna lui, relatează Mirror.

„Ce căţel uimitor. Mă bucur că eşti în remisie. Cel mai bun prieten al tău îţi va fi mereu alături”, a scris Michaela Baker.

„Sunt cu adevărat eroi şi salvatori de vieţi. Să aveți o viață minunată împreună”, a scris o altă persoană, Stephen Young.

„Am avut o fostă vecină al cărui laborator a făcut exact același lucru. Subestimăm dragostea necondiționată și loialitatea pe care le oferă", a adăugat Jill Eley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie din Anglia a aflat că are cancer datorită labradorului ei: "Mă împingea cu botul în acel loc, părea că vrea să-mi arate ceva"