Antena Meniu Search
x

O femeie din Germania a fost condamnată la 6 luni de închisoare, după ce a găurit prezervativele ca să rămână gravidă

O femeie din Germania a fost condamnată la șase luni de închisoare, după ce a fost prinsă că găurea special prezervativele partenerului, pentru a rămâne însărcinată. Nemţoaica, care dorea cu orice preţ să facă un copil, a recurs la acest gest fără ca iubitul ei să ştie. 

de Redactia Observator

la 06.05.2022, 15:53

- Shutterstock

Femeia de 39 de ani a fost descrisă în instanță ca fiind implicată într-o relație cu un bărbat de 42 de ani. Potrivit informaţiilor, cei doi nu formau un cuplu, ci doar se întâlneau ocazional. Aceştia începuseră să se vadă încă de la începutul anului 2021. 

Femeia a primit 6 luni de închisoare pentru fapta sa

Tribunalul regional din Bielefeld a declarat că femeia a dezvoltat sentimente mai profunde față de partenerul ei, dar acest lucru nu a fost reciproc, bărbatul fiind mulţumit de natura relaţiei lor. Instanța a auzit că ea nu a reușit încercarea de a rămâne însărcinată pe ascuns, conform Daily Mail

Cu toate acestea, femeia i-a trimis partenerului ei un mesaj pe WhatsApp că este însărcinată și a recunoscut că a sabotat prezervativele. El i-a răspuns cu un dosar penal, după ce a ţinut cu orice preţ să o aducă în faţa instanţei. Femeia a recunoscut ulterior că a încercat să-și manipuleze partenerul.

Potrivit DW.com, instanța nu era sigură care să fie acuzaţia oficială. Judecătoarea Astrid Salewski a spus: ''Astăzi am scris istoria juridică aici''. Inițial, femeia se confrunta cu acuzații de viol, dar ulterior aceasta a fost redusă la agresiune sexuală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O femeie din Germania a fost condamnată la 6 luni de închisoare, după ce a găurit prezervativele ca să rămână gravidă