Antena Meniu Search
x

O femeie din Germania a murit, după ce a căzut 8 metri în gol dintr-un carusel. Cum s-a produs teribilul accident: poliţia a cerut autopsia

O femeie a murit după ce a adormit într-un carusel și a alunecat de pe scaunul ei, căzând de la 8 metri înălțime.

de Maria Dogaru

la 09.08.2022, 11:09

Carusel
O femeie din Germania a murit după ce a căzut 8 metri în gol, dintr-un carusel - Profimedia

O femeie în vârstă de 57 de ani, căreia nu i-a fost făcută publică indentitatea, a căzut dintr-un carusel de la o înălțime de 8 metri, în parcul de agrement Klotti din Klotten, Germania, în jurul orei 16:30, sâmbătă (6 august). Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili dacă decesul „a rezultat din vina unui factor extern”, relatează Mirror.

Femeia, care era din Sankt Wendel, în regiunea Saarland din Germania, a alunecat de pe scaun în timp ce era în carusel, căzând de pe locul ei pe șină, iar apoi pe sol. Procurorii au declarat că „în prezent nu există nicio suspiciune inițială de conduită criminală” și au confirmat că au cerut autopsia.

Oficialii de la Asociația de Inspecție Tehnică din Germania au inspectat caruselul în urma acidentului.

Parcul în care s-a produs accidentul urmează să fie redeschis

Pe acelaşi subiect

După ce parcul a fost închis timp de trei zile, un mesaj de pe Facebook, postat de Klotti Park, a anunțat că acesta urmează să fie redeschis, dar caruselul nu mai poate fi folosit, chiar dacă acesta era autorizat conform normelor specifice.

„Începând de mâine, 9 august 2022, vom redeschide parcul Klotti. Autoritățile investighează în continuare cauza accidentului. Cu toate acestea, am decis ca sistemul să fie inspectat din nou, ca măsură de precauție. Prin urmare, caruselul rămâne temporar închis” au scris aceștia într-un mesaj.

Ancheta este în curs de desfășurare, pentru a stabili concret care au fost cauzele accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie din Germania a murit, după ce a căzut 8 metri în gol dintr-un carusel. Cum s-a produs teribilul accident: poliţia a cerut autopsia