Antena Meniu Search
x

O femeie din Italia s-a spânzurat în fața tatălui ei. Bătrânul a mărturisit că el însuși a pregătit ștreangul Laurei

Laura, o italiancă în vârstă de 55 de ani din localitatea Chieri, s-a spânzurat de grinda casei, chiar în fața tatălui ei, un bărbat de 83 de ani. Tragedia s-a petrecut pe 2 ianuarie, potrivit La Repubblica

de Redactia Observator

la 08.01.2023, 12:32

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Femeia avea intenții sinucigașe de mai mult timp, iar tatăl său, un pensionar de 83 de ani, îi pregătea ștreangul de fiecare dată. Într-o zi, femeia s-a urcat pe scară și și-a pus ștreangul de gât, însă vorbele tatălui său au salvat-o. 

În cele din urmă, pe 2 ianuarie, scena s-a repetat, însă cuvintele și lacrimile bătrânului nu au mai convins-o. Laura și-a dus la îndeplinire gestul extrem, sub privirea îngrozită a părintelui său. Bărbatul a făcut totul pentru a o salva, a încercat să-i ridice corpul pentru a nu se sufoca, a strigat după ajutorul vecinilor și a alertat serviciile de urgență.

Un vecin i-a sărit în ajutor, au tăiat lațul și au încercat să o resusciteze, însă nimic nu a mai adus-o pe Laura înapoi la viață. Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul femeii de 55 de ani și să anunțe poliția.

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că “în acea dimineață am urcat în mansardă, iar frânghia era deja prinsă de grindă. Am implorat-o să nu facă acest gest, dar nu am convins-o. Nimeni nu ne cunoștea acest secret”.

În trecut, Laura primise tratament psihiatric pentru probleme mentale. Potrivit anchetatorilor, familia a mai trecut printr-o tragedie similară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O femeie din Italia s-a spânzurat în fața tatălui ei. Bătrânul a mărturisit că el însuși a pregătit ștreangul Laurei