Antena Meniu Search
x

O femeie din Marea Britanie care susține că a câștigat 1 milion de lire a dat în judecată Loteria Națională

O femeie din Marea Britanie care susţine că a câștigat 1 milion de lire sterline la loterie a dat în judecată Loteria Națională pentru a-și recupera câștigul.

de Redactia Observator

la 29.03.2023, 15:47

Loteria Națională
O femeie din UK care susține că a câștigat 1 milion de lire a dat în judecată Loteria Națională - Profimedia

Joan Parker-Grennan a crezut că a câștigat o sumă de șase cifre după ce pe un bilet de la loterie, afișat online, scria că a câștigat atât 10 lire sterline, cât și 1 milion de lire sterline.

Reacţia Loteriei Naţionale

Reprezentanții companiei Camelot, operatorul Loteriei Naționale, au declarat că sunt obligați să plătească doar suma cea mai mică, potrivit Sky News. Ca urmare, femeia a dat în judecată compania, susținând că loteria este "obligată" să îi plătească marele câștig, relatează Mediafax.

Judecătorului de la Înalta Curte din Londra i s-a spus că a existat o "problemă tehnică" care a dus la afișarea pe ecranul câștigătoarei a două numere. Acest lucru a dus la apariția pe ecran a unor "animații grafice diferite", ceea ce a provocat confuzia femeii, susțin reprezentanții companiei britanice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O femeie din Marea Britanie care susține că a câștigat 1 milion de lire a dat în judecată Loteria Națională