Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie din SUA a fost ucisă de câinii de care avea grijă. Mama ei o avertizase în urmă cu două zile că sunt periculoși

O femeie din Carolina de Nord, în vârstă de 46 de ani, a fost ucisă de cei doi pittbull de care avea grijă. Mama sa îi spusese în repetate rânduri să renunțe la aceștia deoarece sunt periculoși.

de Redactia Observator

la 11.07.2022, 16:11

Trena Peed, o mamă în vârstă de 46 de ani, care și-a pierdut recent doi dintre fii în accidente de mașină la doi ani distanță, a fost auzită strigând după ajutor, joi dimineață, după ce a lăsat câinii în afara casei din Greensboro, Carolina de Nord.

Un vecin i-a spus unui operator de la urgențe că era întuneric și a auzit numai țipete, în timp ce câinii ar fi atacat-o. “Tot ce am auzit erau țipete”, a declarat acesta.

Mama Trenei, Helena Harris, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cei doi câini chiar cu câteva zile în urmă. “Înțeleg că nu a fost intenționat dar tocmai am vorbit cu fata mea marți și i-am spus că trebuie să renunțe la a mai avea grijă de acești câini”, a declarat femeia.

Unui dintre copiii Trenei dormea în momentul în care aceasta ar fi fost atacată. Când s-a trezit, mama sa era deja moartă. Poliția a împușcat unul dintre câini, iar celălalt este reținut de Guilford Country Animal Service, redactează Mirror. Deocamdată nu au fost făcute acuzații. Cercetările sunt în desfășurare pentru a afla cine sunt proprietarii celor două animale care au provocat moartea femeii.

Pe acelaşi subiect

O pagină de GoFundMe a fost creată de către fiica Trenei, Waynesha Peed, care a declarat “ Mama mea a fost întotdeauna un adevărat exemplu de forță, dragoste și determinare. Frații mei, bunica, eu și întreaga familie, suntem zdrobiți de moartea ei fulgerătoare”.

A fost creată o strângere de fonduri online pentru a ajuta familia cu costurile înmormântării, fiind strânsă suma de 17.600 de dolari.

Acesta nu este primul caz similar cauzat de câinii din rasa pittbull

Multe state din America au interzis rasa pittbull ca animal de companie, în urma atacurilor asupra oamenilor care au avut ca rezultat răni grave sau chiar moarte.

Între 2009 și 2018, câinii pittbull au ucis sau mutilat 3.569 de oameni îm America și Canada, potrivit unui raport. Ei au fost responsabili pentru 78% din atacurile mortale ale câinilor asupra americanilor în 2015.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » O femeie din SUA a fost ucisă de câinii de care avea grijă. Mama ei o avertizase în urmă cu două zile că sunt periculoși