Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din UK a sunat la poliţie pentru a le cere să o scape de un păianjen „imens” din casă. Reacţia autorităţilor

O femeie din Anglia a sunat la urgenţe pentru a cere poliţiştilor să se deplaseze la locuinţa ei, cu scopul de a-i scoate acesteia un păianjen imens din casă. Apelurile femeii au fost refuzate de mai multe ori,  autorităţile explicând că nu se ocupă cu astfel de „cazuri”.

de Redactia Observator

la 06.07.2022 , 15:34

Paianjen pe podea O femeie din UK a sunat la poliţie pentru a le cere să o scape de un păianjen „imens” din casă - Shutterstock

Poliţia din West Yorkshire a postat o înregistrare a unui apel telefonic în care se poate auzi cum o femeie îi cere operatorului să trimită un echipaj de poliţie pentru a îi scoate din casă un păianjen imens, chiar dacă acest lucru nu ţine de autorităţi, redactează Mirror. Apelul inedit iniţiat de aceasta evidenţiază tipurile de solicitări din partea populaţiei care irosesc timpul şi cu care organele de poliţie din Anglia se confruntă zilnic.

Femeia ar fi sunat de mai multe ori în aceeaşi zi şi i-ar fi spus operatorului: „Hei! Ştiu că probabil te vei supăra pe mine, dar am încercat să sun pe toată lumea, iar poliţia este ultima mea speranţă. Am nevoie de cineva care să vină să scoată păianjenul din casa mea. Este imens”.

Din nefericire, fiecare cerere i-a fost refuzată.

Articolul continuă după reclamă

„Din păcate, poliţia nu poate să vină şi să vă scoată păianjenul din casă”, i-a răspuns operatorul.

Pe acelaşi subiect

Oamenii de pe social media au criticat-o pe femeie şi consideră că aceasta „ar trebui să fie amendată pentru că a pierdut timpul ofiţerilor cu o aşa problemă”.

Acesta nu este primul caz ieşit din comun cu care poliţia din Anglia se confruntă

Acum şase luni, un bărbat a sunat la poliţie pentru a solicita intervenţia lor, după ce acesta ar fi fost dat afară dintr-un pub. Un alt caz hilar este cel în care un bărbat a sunat la 112 pentru a cere poliţiştior să îi aducă pizza. Acesta a sunat în repetate rânduri, până când numărul i-a fost blocat de către autorităţi şi a fost amendat.

„Singurul lucru pe care l-am dus la uşa lui au fost doi dintre ofiţerii noştri care au avut grijă să îl sancţioneze conform procedurii", a declarat un ofiţer de poliţie.

Un alt bărbat, care se afla pe o autostrată M11 a sunat la urgenţe pentru a cere un echipaj de poliţie care să îl escorteze până la locuinţa sa, deoarece a întârziat la cină. Poliţia din Essex a declarat că au avut loc peste 3000 de astfel de apeluri de urgenţă numai în luna august.

Poliţia din West Yorkshire a făcut un apel către toţi cetăţenii rugându-i pe aceştia să se gândească de două ori înainte dacă problema lor necesită ajutorul autorităţilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » O femeie din UK a sunat la poliţie pentru a le cere să o scape de un păianjen „imens” din casă. Reacţia autorităţilor