Antena Meniu Search
x

Video O femeie înfometată şi nervoasă că un fast-food s-a închis mai devreme a scos pistolul la angajaţi, cerând să fie servită, în SUA: „Cineva să-mi dea să mănânc!”

Incident şocant într-un restaurant de tip fast-food din SUA: O femeie înfometată şi-a vărsat nervii pe angajaţi, după ce a aflat că nu mai poate fi servită. „Cineva să-mi dea să mănânc”, a spus ea, îndreptând pistolul spre oameni.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.09.2021, 12:21

Captură video
O femeie înfometată şi nervoasă că un fast-food s-a închis mai devreme a scos pistolul la angajaţi, cerând să fie servită, în SUA - Youtube/ Daily Mail

O femeie venită să mănânce la un fast-food mexican Chipotle a aflat cu stupoare că restaurantul s-a închis mai devreme. Plină de nervi, a scos pistolul şi i-a ameninţat pe oameni că va trage dacă nu va fi servită, în ciuda faptului că programul de servire se terminase.

"Mai bine cineva să-mi dea să mănânc!", i-a spus clienta înarmată unuia dintre angajaţi, în timp ce omul finaliza terifiat comanda, potrivit Departamentului de Poliție din Philadelphia.

Confruntarea s-a desfăşurat chiar înainte de ora 17:00, sâmbătă, la un lanţ de restaurante de tip fast-food din incinta mallului Roosevelt de pe Cottman Avenue, relatează Today. Magazinul se închidea mai devreme din cauza unor probleme de personal, anunţând însă că vor continua să onoreze comenzile online, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Incidentul, surprins pe camerele video

Pe acelaşi subiect

Camerele de supraveghere au surprins-o pe femeie, îmbrăcată cu pantaloni roz şi un top gri, băgând mâna în geantă pentru a scoate un pistol. Înnegrită de nervi a îndreptat arma spre angajaţii fast-foodului, rămaşi în spatele tejghelei şi le-a spus să o servească indiferent că s-a închis restaurantul. A cerut să vorbească cu managerul, moment în care unul dintre oameni a apăsat butonul care declanşează alarma de securitate. Între timp, un alt angajat s-a conformat şi s-a apucat să îi prepare mâncarea cerută, „într-un efort disperat de a o face să plece”, a continuat poliţia. După ce a primit comanda, femeia a plecat pur şi simplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili care au fost cirumstanţele producerii incidentului. Ofiţerii încearcă acum să dea de urmele individei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O femeie înfometată şi nervoasă că un fast-food s-a închis mai devreme a scos pistolul la angajaţi, cerând să fie servită, în SUA: „Cineva să-mi dea să mănânc!”