Antena Meniu Search
x

O femeie şi-a decapitat prietena şi i-a cărat corpul într-o valiză. Cele două s-au cunoscut pe un site creştin

Mee Kuen Chong, o femeie în vârstă de 67 de ani din Marea Britanie, cunoscută şi sub numele de Deborah, a fost ucisă brutal de prietena ei, Jemma Mitchell. Bătrâna a fost decapitată şi aruncată într-o pădure, la 320 de kilometri de Devon. 

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 19:25

Mee Kuen Chong
Femeia a fost decapitată şi cărată pe străzile Londrei într-o valiză albastră - Profimedia

Prietenia celor două femei a început în congregația bisericii creștine și s-a încheiat cu o femeie moartă și una condamnată la o viață în spatele gratiilor. Într-o după-amiază de vară, într-un oraș de pe litoral, relaţia celor două a luat o întorsătură neașteptat de înfiorătoare. O familie de turişti a dat peste cadavrul decapitat al femeii. 

Corpul decapitat al bătrânei de 67 de ani zăcea într-o pădure din Salcombe, Devon, la 320 de kilometri de casa ei din nord-vestul Londrei. Capul ei a fost descoperit câteva zile mai târziu în apropiere. Potrivit investigaţiilor, motivul crimei au fost banii. "Mitchell este o ucigașă nemiloasă. Ea a fost motivată de bani. Faptele acestui caz sunt șocante", a spus inspectorul Jim Eastwood de la Poliția Metropolitană din Londra.

Jemma provine dintr-un mediu bogat şi a urmat studii private, iar mama ei a lucrat în Ministerul de Externe. Ea deține mai multe proprietăți în Australia, acolo unde s-a născut, iar locuinţa familiei sale din Londra se află într-o zonă în care casele au preţuri care încep de la 1 milion de lire sterline. Femeia susţine că avea nevoie de bani pentru că trebuia să îşi renoveze casa. Potrivit declaraţiilor ei, camerele sale erau pline de lucruri, iar în unele dintre ele nu se putea intra.

"Peste tot erau cutii și valize, congelatoare pline cu alimente, saltele vechi și materiale de construcție peste tot. Bucătăria era murdară, cu mâncare putrezită pe aragaz și dezordonată, cu hârtii acoperind suprafețele. Baia era pătată și într-o stare proastă de reparație. Locul arăta ca o reședință a unui tezaurist. Etajul doi al proprietății era în renovare, cu pereții și tavanele incomplete", a declarat Jemma Mitchell. Deborah i-ar fi oferit prietenei sale o sumă de 200.000 de lire sterline, care să acopere reparaţiile casei, dar Jemma a refuzat oferta şi a dispărut la scurt timp după aceea. 

Pe acelaşi subiect

Femeile s-au cunoscut pe un site creştin de întâlniri

Ambele femei erau creștine devotate şi s-au cunoscut prin intermediul bisericii, în august 2020. Jemma era utilizatoarea unui site de întâlniri numit Christian Connection, pe care Deborah era activă şi posta mesaje evanghelice. Cea din urmă era o femeie vulnerabilă cu probleme de sănătate mintală, iar Jemma avea o diplomă în osteopatie şi îi oferea sfaturi medicale şi de vindecare spirituală. Inspectorul Şef Eastwood a declarat că a existat "o cantitate semnificativă de dovezi" care au incriminat-o pe ucigaşă.  

"CCTV a urmărit-o pe Mitchell în zona în care locuia Deborah, în ziua în care a dispărut. Au existat și imagini importante CCTV care o surprind pe Mitchell în timp ce călătorea spre Devon și înapoi. Am reușit să recuperăm o valiză albastră, pe roți, pe care credem că a folosit-o pentru a transporta cadavrul lui Deborah de pe Chaplin Road la propria ei adresă din Brondesbury Park, iar apoi la Devon", a declarat el. Ulterior, ofițerii care cercetau casa Jemmei au găsit motivul trădării sale.

"Am găsit nişte testamente, despre care am putut dovedi că au fost create și semnate în mod fraudulos, cu scopul de a revendica averea lui Deborah. Acestea se aflau lângă alte documente personale și financiare, care fuseseră preluate de Mitchell de la adresa lui Deborah pe data de 11 iunie”, a mai spus Eastwood. Procuratura a transmis că Jemma „intenționa să folosească banii pentru propriul ei câștig personal”. 

O mare parte din proces s-a concentrat pe valiza albastră pe care Jemma a tras-o pe străzile capitalei. Procuratura a spus că femeia a luat cu ea valiza la casa prietenei sale, cu intenția de a o ucide și de a-i introduce cadavrul înăuntru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O femeie şi-a decapitat prietena şi i-a cărat corpul într-o valiză. Cele două s-au cunoscut pe un site creştin