Antena Meniu Search
x

Galerie foto O femeie, virală pe TikTok după ce termosul ei plin cu gheață a scăpat intact din incendiul care i-a distrus mașina. Gestul surprinzător făcut de producătorul cănii

Danielle, o femeie din SUA a ajuns virală pe TikTok după ce a publicat un clip video în care își prezenta mașina distrusă complet de flăcări, dar și singurul obiect care, în mod surprinzător, a supraviețuit: un termos. Din fericire pentru ea, acel video i-a schimbat norocul, iar compania care a produs cana a anunțat că vrea să îi ofere o mașină nouă, transmite Business Insider.

de Adrian Popovici

la 01.12.2023, 14:32

Danielle a încărcat pe TikTok un videoclip șocant în care arată urmările unui incendiu care i-a distrus mașina.

În videoclip, femeia arată interiorul mașinii sale, care pare distrus, însă o cană izolată din suportul pentru pahare pare să fi rămas intactă și în stare impecabilă. Atunci când ea o agită, din interior se aud cuburi de gheață care se lovesc de pereții de metal.

"Toată lumea este atât de îngrijorată dacă termosul se varsă, dar ce altceva? Ieri a fost într-un incendiu și încă mai are gheață în el", le-a spus femeia urmăritorilor ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Norocul femeii s-a schimbat odată cu acel clip de pe TikTok

Președintele Stanley's, compania care a făcut termosul, Terence Reilly, a postat apoi o replică la videoclipul publicat de Danielle pe contul TikTok al brandului, spunând: "Cu toții ți-am văzut videoclipul. Ce calvar și ne bucurăm cu toții că ești în siguranță".

El a adăugat: "Am văzut multe comentarii că ar trebui să îți trimitem niște termosuri. Ei bine, o să vă trimitem niște termosuri, dar mai este un lucru pe care nu l-am mai făcut până acum și pe care probabil că nu-l vom mai face niciodată... ne-ar plăcea să vă înlocuim vehiculul... da, noi cei de la Stanley ne-ar plăcea foarte mult să vă înlocuim mașina".

Trebuie precizat faptul că jurnaliștii de la Business Insider nu au putut verifica în mod independent dacă e adevărat că gheața din termos a supraviețuit incendiului care a distrus mașina. În plus, nici femeia, nici producătorul acestor termosuri nu au făcut alte declarații pe această temă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O femeie, virală pe TikTok după ce termosul ei plin cu gheață a scăpat intact din incendiul care i-a distrus mașina. Gestul surprinzător făcut de producătorul cănii