Meniu LIVE
Search
x

O fetiţă de 10 ani, găsită moartă în casă. Mama copilei este bănuită că a ucis-o de mai multe zile, după care a încercat să se sinucidă, în Franţa

Sfârşit tragic pentru o fetiţă de 10 ani, care a fost găsită moartă, duminică, în casă. Anchetatorii cred că mama copilei a ucis-o pe micuţă, a stat cu cadavrul în casă mai multe zile, după care a încercat să se sinucidă, scrie Le Parisien.

De Monica Palade la 27.06.2022, 11:24

Incidentul a avut loc în Soissons, Aisne, Franţa. Alarma a fost dată de femeia de 40 de ani. Ea le-a spus la telefon că a încercat să se sinucidă, după ce mai înainte şi-a ucis copilul, a explicat procurorul de caz, Julien Morino-Ros.

A stat cu cadavrul fetei în casă

Pompierii au fost chemaţi la ora 8.35, însă pentru fetiţa care se afla în camera sa, nu s-a mai putut face nimic. „Doctorul a fost cel care a declarat decesul”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Aisne.

Moartea micuţei, în vârstă de în jur de „10 sau 11 ani”, ar fi avut loc în urmă cu câteva zile, „dar nu ştim exact când, în această etapă”, a continuat procurorul. „O autopsie și analize de sânge” ar trebui să permită stabilirea cauzei morții.

La rândul său, mama fetei „se află încă în spital și nu a putut fi încă audiată”. Starea sa este în afara oricărui pericol, dar „starea ei psihică rămâne de evaluat”, a spus Julien Morino-Ros, precizând că în acest stadiu „nu a dat nicio explicație” gestului săi.

Poliția judiciară a fost sesizată. În această etapă, sunt audiaţi vecinii. Deocamdată nu se ştie nimic de existenţa tatălui.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fetiţă de 10 ani, găsită moartă în casă. Mama copilei este bănuită că a ucis-o de mai multe zile, după care a încercat să se sinucidă, în Franţa