Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 12 ani a murit, după ce venise cu prietenii să vadă luminiţele de Crăciun în centrul oraşului Liverpool

Tragedie uriaşă pentru o familie, după ce fiica lor de 12 ani a fost ucisă de patru adolescenţi în centrul oraşului Liverpool, după ce asistase la aprinderea luminilor de Crăciun.

de Monica Palade

la 29.11.2021, 12:13

Copila a murit la spital, iar patru adolescenţi au fost reţinuţi de poliţişti. Oamenii legii cred că Ava White şi prietenii săi au fost implicaţi într-un scandal, înainte ca fetiţa să fie atacată. Poliţiştii au fost chemaţi în jurul orei 8.40 şi au găsit-o pe copilă la pământ, în timp ce o persoană încerca să îi acorde primul ajutor.

Ucisă în timp ce se uita la luminiţele de Crăciun

Ava a fost dusă mai târziu la spitalul Alder Hey Children, unde a murit la scurt timp după, în ciuda eforturilor făcute de medici. Patru băieţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, din Toxteth, au fost arestaţi sub suspiciunea de crimă.

„Gândurile noastre şi regretele merg către familia Avei, care sunt sprijiniţi de un specialist. Cuvintele sunt de prisos şi nici un părinte nu trebuie să treacă prin asta. Să îţi bată poliţiştii la uşă şi să îţi spună că fiica ta a murit. Credem că Ava şi prietenii săi au fost implicaţi într-o ceartă verbală, care a culminat cu atacul fetei. Centrul oraşulzui era plin la vremea respectivă pentru că se aprindeau luminţele de Crăciun. Facem apel la oricine a văzut incidentul sau poate a surprins ceva pe telefon să vină să ne spună”, au declarat poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 12 ani a murit, după ce venise cu prietenii să vadă luminiţele de Crăciun în centrul oraşului Liverpool