Antena Meniu Search
x

O fetiță de 13 ani din UK a fost aruncată în cap de către un băiat, la școală. Copila suferă leziuni grave ale creierului

Copila a fost luată de gât de către colegul ei și trântită apoi de pământ, chiar la locul de joacă din incinta școlii la care învățau, în Marea Britanie. În urma impactului puternic, aceasta a suferit leziuni grave la nivelul creierului.

de Redactia Observator

la 12.07.2022, 12:13

Alisha Atkinson
O fetiță de 13 ani din UK a fost aruncată în cap de către un băiat, la școală - Alisha Atkinson

Neeka Atkinson, în vârstă de 13 ani a fost abordată pe terenul de joacă, de un băiat pe care familia acesteia susține că nu îl cunoștea. Acesta ar fi apucat-o de gât, iar mai apoi a trântit-o cu capul de pământ, deoarece i s-a părut “amuzant”.

“Din câte știm, el a luat-o de gât la început și a trântit-o mai întâi cu capul de beton, apoi a plecat râzând spunând că este amuzant și că o merita, a declarat sora fetei, Alisha Atkinson.

Neeka a fost dusă la serviciul de urgențe din incinta școlii și ulterior la spital, după ce a fost stabilizată. În urma unui tomograf, a fost găsit un cheag de sânge pe creierul fetei, iar în prezent, aceasta nu își poate mișca corpul, redactează Mirror.

“Doctorii au descoperit că avea un cheag mare de sânge pe creier și, de asemenea, o sângerare pe creier. În câteva minute a fost băgată de urgență în operație, care a durat 4 ore, a mai adăugat Alisha. În prezent, Neeka este trează însă din cauza loviturii puternice pe care a suferit-o, aceasta nu își poate folosi decât partea dreaptă a feței.

Pe acelaşi subiect

Directorul executiv al Academiei Arhiepiscop Sentamu, Helen Winn a oferit o declarație în care își exprimă regretele față de incidentul care s-a produs în școala pe care aceasta o conduce.

“Suntem cu toții îngrijorați pentru starea elevei noastre, din cauza unui incident petrecut săptămâna trecută. Toate gândurile noastre sunt îndreptate către Neeka și familia ei în acest moment dificil, a declarat directoarea școlii. Aceasta a ținut să menționeze și că “din cauza implicării poliției în acest caz, nu putem spune nimic mai mult.

Poliția a anunțat că o anchetă a fost deschisă

“Anchetele sunt în curs de desfășurare după ce o fată de 13 ani a suferit răni grave într-un incident de la o școală din Hull, vineri, 8 iulie”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Băiatul care a provocat acest incident a fost intervievat pentru a afla care au fost circumstanțele care au dus la un astfel de comportament. “Ca parte din investigație, adolescentul a fost intervievat pentru a afla care au fost circumstanțele”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Între timp, o pagină de GoFundMe a fost deschisă pentru a ajuta la reabilitarea și îngrijirea fetei, care a depășit până în prezent suma de 3000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O fetiță de 13 ani din UK a fost aruncată în cap de către un băiat, la școală. Copila suferă leziuni grave ale creierului