Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 2 ani a murit în chinuri groaznice, după ce părinții au lăsat-o în maşina încinsă mai bine de 14 ore. Cei doi se drogau în tot acest timp în casă, în SUA

O fetiță de doi ani din Florida, care a adormit într-o mașină încinsă, a murit după ce poliția a spus că părinții ei au lăsat-o timp de 14 ore în interiorul vehiculului. Părinții fetei, Kathreen Adams, în vârstă de 23 de ani, și Christopher McLean, în vârstă de 32 de ani, au fost arestați și acuzați de neglijenţă a copiilor și deținere de metamfetamine și accesorii pentru droguri.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 11:00

Părinții au lăsat-o în maşina încinsă mai bine de 14 ore
Părinții au lăsat-o în maşina încinsă mai bine de 14 ore - Holmes County Sheriff's Office

Oamenii legii au intervenit la o casă din Florida, în jurul orei 15.45, pe 16 mai, după ce o femeie a sunat la 911. Se pare că operatorul de la linia de urgență nu a putut obține informațiile necesare de la aceasta, deoarece țipa fără oprire şi îşi ieşise din minţi. Sosiţi la faţa locului, au fost întâmpinaţi de o persoană care transporta în braţe copilul care nu răspundea, notează Daily Mail.

Ofițerul a început imediat să efectueze manevrele de resuscitare până la sosirea serviciilor de urgență. Copilul a fost declarat decedat la scurt timp după sosirea lor. Inițial, Adams le-a spus autorităților că și-a găsit fiica în casă, inconştientă. Totuși, potrivit șerifului, temperatura copilului era exagerat de mare, ceea ce a făcut povestea ei neplauzibilă.

Fetiţa nu a mai putut fi salvată, după cele 14 ore de chin petrecute în maşină

În timpul anchetei, autoritățile au aflat că fata a fost lăsată în mașină timp de aproximativ 14 ore. Adams a recunoscut în cele din urmă poliţiştilor că a plecat de la muncă aproape de miezul nopții și s-a îndreptat spre casa unei rude pentru a-i recupera pe copiii de doi și patru ani.

Pe acelaşi subiect

''Copilul dormea ​​pe scaunul mașinii. Au decis să lase copilul în vehicul și au intrat și în cele din urmă, au adormit și nu s-au trezit sau nu și-au dat seama că copilul era în mașină până în jurul orei 3:41 în acea după-amiază.''

Rămâne neclar exact la ce oră cuplul și-a descoperit fiica în interiorul mașinii și când a fost sunat ulterior la 911. Adams a mai spus forțelor de ordine că copilul de patru ani a coborât din mașină și a intrat în casă. ''Nu avem nicio dovadă dacă era în mașină sau în casă. Încă încercăm să aflăm asta'', a spus șeriful. Copilul de patru ani a fost de atunci plasat în custodia Departamentului pentru Copii și Familii. 

În urma unei percheziții efectuate în casa cuplului, oamenii legii au găsit metamfetamine, marijuana, gume CBD și accesorii pentru droguri. Adams a confirmat autorităților că ea și McLean au fumat marijuana după ce au intrat în casă. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 2 ani a murit în chinuri groaznice, după ce părinții au lăsat-o în maşina încinsă mai bine de 14 ore. Cei doi se drogau în tot acest timp în casă, în SUA