Antena Meniu Search
x

O fetiță de 3 ani din Germania a murit după ce mama ei a aruncat-o de la balcon. Femeia este și ea în comă, după ce a încercat să se sinucidă

O femeie de 38 de ani din Germania şi-a aruncat ambii copii de la etaj, iar unul dintre ei s-a stins din viaţă.

de Maria Dogaru

la 29.07.2022, 15:56

Femeia este și ea în comă, după ce a încercat să se sinucidă prin aceeași metodă
O fetiță de 3 ani a murit după ce mama ei a aruncat-o de la balcon - Profimedia

Purtătorul de cuvânt al poliției, Falk Hasenberg, a declarat că înălțimea de la care au căzut a fost de aproximativ cinci metri, iar fetița de trei ani a suferit răni la cap atât de grave încât a murit la spital în acea noapte.

Ulterior, femeia a încercat și ea să se sinucidă, procedând în același mod brutal, iar de atunci este în comă. Fratele de un an a rămas aproape nevătămat. Vecinii au tras un semnal de alarmă înainte de comiterea crimei, deoarece din interiorul casei se auzeau țipete puternice atât de la copii, cât și de la mamă, relatează Mirror.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, incidentul a fost raportat în jurul orei 21:00, joi seară, iar poliția presupune acum că a fost o crimă. Când s-a produs incidentul cumplit, tatăl și mai multe rude se aflau în apartament iar toți au fost audiați peste noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » O fetiță de 3 ani din Germania a murit după ce mama ei a aruncat-o de la balcon. Femeia este și ea în comă, după ce a încercat să se sinucidă