Antena Meniu Search
x

Galerie foto O fetiţă de 4 ani din Anglia a murit sub dărâmături, după ce casa în care locuia a sărit în aer

O fetiță de patru ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce casa din oraşul Croydon în care se aflau s-a prăbuşit din cauza  unei explozii puternice.

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 13:10

Pompierii au fost chemați să intervină la scurt timp după ora 07:00, luni dimineaţa. Explozia a fost atât de puternică încât casa în care se aflau a fost pur şi simplu distrusă din temelii, scrie The Guardian.

Serviciul de ambulanță din Londra, care era încă la fața locului la amiază, în timp ce pompierii continuau să caute printre dărâmături, a declarat că un copil a fost declarat mort, iar trei persoane au fost transportate la spital, în timp ce alteia i-au fost aplicate îngrijiri la faţa locului.

Copilul găsit mort este o fetiță de patru ani, rudele ei au fost informate imediat despre tragedie.

„Trupul unui copil, despre care se crede că este o fetiță de patru ani, a fost recuperat dintr-o clădire”, a spus poliţia într-un comunicat. „Rudele ei apropiate au fost informate și sunt sprijinite de ofițeri special instruiți.”

Pe acelaşi subiect

Explozia a luat viaţa unei copile

Poliţiştii au spus că au deschis o investigație asupra incidentului, desfășurată alături de pompierii din Londra, iar traficul în zonă va rămâne restricţionat în următorea perioadă.

Un purtător de cuvânt al serviciului de ambulanță a declarat: „Am tratat patru persoane. Unul a fost externat la fața locului, iar alți trei au fost transportați la spital. Din păcate, la fața locului a fost declarat și un copil decedat.

Pompierii au declarat că 40 de case au fost evacuate și că nu se cunoaște cauza incendiului și a exploziei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O fetiţă de 4 ani din Anglia a murit sub dărâmături, după ce casa în care locuia a sărit în aer