Antena Meniu Search
x

Video O fetiță de un an, găsită moartă în mașina tatălui, în Italia. Bărbatul, care este polițist, a uitat să o lase la creșă

Tragedie în zona Cecchignola din Roma. O fetiță în vârstă de 1 an a fost găsită moartă în mașina tatălui. Bărbatul ar fi trebuit să o lase la creșă, dar a uitat și a plecat la serviciu. Șase ore mai târziu, mama a fost cea care a găsit-o pe micuță, fără suflare, potrivit publicației Roma Today.  

de Redactia Observator

la 08.06.2023, 20:31

Vezi și

Tragedia s-a petrecut miercuri, când tatăl fetiței ar fi trebuit să o lase pe micuță la creșă. Bărbatul, care este polițist, a uitat și a mers direct la serviciu. Șase ore mai târziu, când mama a mers să o ia pe fetiță de la creșă, a fost descoperită oroarea. 

Angajații i-au spus femeii că fiica sa nu a ajuns deloc la creșă, în acea zi. Realizând ce s-a întâmplat, mama a alergat la mașina soțului, unde a descoperit-o pe cea mică, fără suflare. Un martor care i-a auzit strigătele după ajutor a spart geamul autoturismului și a sunat la Urgențe. Când au sosit la fața locului, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru copil. 

Prima ipoteză în cazul acestei tragedii este că bărbatul a uitat fetița în mașină, pe trupul său nefiind descoperite urme de violență sau abuz. Cei doi soți sunt în stare de șoc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O fetiță de un an, găsită moartă în mașina tatălui, în Italia. Bărbatul, care este polițist, a uitat să o lase la creșă