Antena Meniu Search
x
LIVE

Video O fetiță de un an, găsită moartă în mașina tatălui, în Italia. Bărbatul, care este polițist, a uitat să o lase la creșă

Tragedie în zona Cecchignola din Roma. O fetiță în vârstă de 1 an a fost găsită moartă în mașina tatălui. Bărbatul ar fi trebuit să o lase la creșă, dar a uitat și a plecat la serviciu. Șase ore mai târziu, mama a fost cea care a găsit-o pe micuță, fără suflare, potrivit publicației Roma Today.  

De Redactia Observator la 08.06.2023, 20:31
Vezi și

Tragedia s-a petrecut miercuri, când tatăl fetiței ar fi trebuit să o lase pe micuță la creșă. Bărbatul, care este polițist, a uitat și a mers direct la serviciu. Șase ore mai târziu, când mama a mers să o ia pe fetiță de la creșă, a fost descoperită oroarea. 

Angajații i-au spus femeii că fiica sa nu a ajuns deloc la creșă, în acea zi. Realizând ce s-a întâmplat, mama a alergat la mașina soțului, unde a descoperit-o pe cea mică, fără suflare. Un martor care i-a auzit strigătele după ajutor a spart geamul autoturismului și a sunat la Urgențe. Când au sosit la fața locului, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru copil. 

Prima ipoteză în cazul acestei tragedii este că bărbatul a uitat fetița în mașină, pe trupul său nefiind descoperite urme de violență sau abuz. Cei doi soți sunt în stare de șoc. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fetiță de un an, găsită moartă în mașina tatălui, în Italia. Bărbatul, care este polițist, a uitat să o lase la creșă