Meniu
Search
x

Foto O fostă dependentă de droguri este acuzată că s-a dat drept medic şi a eliberat sute de scutiri pentru vaccinare, în Australia

O femeie din Queensland, acuzată că s-a dat drept medic și că a eliberat sute de certificate false de scutire medicală pentru vaccinările anti-Covid, este fostă dependentă de droguri și s-a prostituat în adolescenţă.

De Redactia Observator la 15.10.2021, 12:24

Femeia a fost acuzată după eliberarea a sute de certificate false de scutire medicală pentru vaccinările anti-Covid, potrivit rapoartelor. Maria Carmel Pau se numește online dr. Maria Power. Aceasta insistă că nu a făcut ''nimic rău'': ''Tot ce fac este pur și simplu este să protejez persoanele care nu doresc să sufere efectele adverse ale testelor PCR Covid-19'', a spus ea într-un interviu acordat pentru news.com.au.

Vorbind la o conferință de presă, inspectorul interimar a declarat că doamna Pau ar putea plăti mai multe amenzi și chiar ar putea ajunge să facă închisoare. El a spus: ''Nu deține o diplomă de doctor în medicină. Și, așa cum am indicat mai devreme, nu este înregistrată la Ahpra (Australia Health Practitioner Regulation Agency) și nici nu este înregistrată la Medicare. Este practic anti-Covid. Nu crede că oamenii ar trebui forțați să fie vaccinați. Nu crede că face ceva greșit".

Într-o declarație, poliția din Queensland a spus că a fost prima persoană din stat care a fost acuzată de această infracțiune după ce ar fi eliberat peste 600 de scutiri de vaccinare: ''Poliția a acuzat-o pe femeie pentru că pretindea că este medic și a emis certificate de scutire medicală false, în care se notează că o persoană este scutită de a fi supusă testelor COVID, de a primi un vaccin și de a purta o mască'', au declarat oamenii legii.

Fostă dependentă de droguri, femeia a avut un trecut zbuciumat

Pe acelaşi subiect

Maria a avut parte şi de un trecut tumultos. Femeia își descrie povestea în cartea sa, Kill Your Addictions, unde își dezvăluie copilăria tulburătoare în care nu a avut limite și a început să ia metanfetamină. De asemenea, a discutat despre experiențele sale în mai multe videoclipuri online pentru a promova cartea.

''Nu a trecut mult până am împlinit 18 ani și lucram deja, vânzându-mi corpul pentru drogurile pe care le consumam'', spune ea într-un videoclip. ''A început să bea la 13 ani și a început să ia metanfetamină la 15 ani. Până la 18 ani și-a vândut trupul'', se arată în textul promoțional al cărții.

Femeia urmează să se prezinte în faţa instanţei joi, pe 28 octombrie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O fostă dependentă de droguri este acuzată că s-a dat drept medic şi a eliberat sute de scutiri pentru vaccinare, în Australia