Antena Meniu Search
x

Galerie foto O influenceriță de 32 de ani a murit după ce a căzut în gol când își făcea poze la o cascadă, în Hong Kong

O influenceriță în vârstă de 32 de ani, cu peste 6.000 de urmăritori pe Instagram, a murit după ce a alunecat de pe o stâncă, unde poza pentru un selfie. Sofia Cheung a căzut în gol de la 5 metri într-o cascadă din Hong Kong.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.07.2021, 19:13

Tânăra, extrem de apreciată pe Instagram, a plecat în weekendul trecut împreună cu trei prieteni pentru a se bucura de o zi relaxantă la Ha Pak Lai, un parc natural pitoresc de lângă lângă Yuen Long.

Sofia Cheung a alunecat de pe stâncă într-o cascadă, în Hong Kong

Ziua de relaxare s-a transformat într-un coșmar, când Sofia, care se fotografia pe marginea cascadei, a alunecat pe stânca udă și a căzut în apă de la 5 metri. 

Prietenii ei au sunat imediat după ajutor, iar primele echipaje au ajuns rapid la fața locului. Sofia Cheung a fost dusă de urgență la un spital din Hong Kong, unde a fost declarată decedată la sosire, scrie The Sun.

Pe acelaşi subiect

Zona Ha Pak Lai, situată lângă Pineapple Mountain, este un loc popular pentru excursioniști, mai ales la apusul soarelui.

Sofia posta pe Instagram fotografii îndrăznețe, din timpul aventurilor ei în natură

Sofia avea reputația de a fi îndrăzneață și adesea posta pe Instagram fotografii din timpul aventurilor ei riscante, escaladând munți și stând atârnată de bucăți uriașe de stâncă. 

În descrierea pe pagina ei de Instagram ea a scris că ”viața ar trebui să fie distractivă, nu plictisitoare”.

Ultima ei fotografie, postată pe 9 iulie, a fost inundată de mesaje de condoleanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O influenceriță de 32 de ani a murit după ce a căzut în gol când își făcea poze la o cascadă, în Hong Kong