Antena Meniu Search
x

O mamă a 3 copii a fost ucisă de o mașină în timp ce traversa strada, în Anglia. Familia este devastată: "A lăsat un gol în sufletele noastre"

O mămică de doar 30 de ani, din Anglia, a murit într-un accident teribil, după ce a fost spulberată de o maşină. La momentul impactului, traversa strada alături de o altă femeie, în vârstă de 33 de ani.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 13:43

Keita Mullen
O mamă a 3 copii a fost ucisă de o mașină în timp ce traversa strada, în Anglia - Facebook / South Yorkshire Police

Keita Mullen și o altă femeie au fost doborâte în High Street, Bawtry, Doncaster, la scurt timp după miezul nopții, duminică. Poliția din South Yorkshire a anunțat că mama în vârstă de 30 de ani a fost declarată moartă la fața locului.

Aceasta traversa strada împreună cu o femeie de 33 de ani, care a suferit răni minore, după ce au fost lovite de o mașină care nu a reușit să oprească la timp. Poliția crede că un Nissan Juke a fost vehiculul implicat.

O femeie în vârstă de 49 de ani a fost arestată ulterior de Poliția din South Yorkshire sub suspiciunea că a provocat un accident mortal prin conducere periculoasă și a fost eliberată sub anchetă, relatează Mirror.

Cea de-a doua victimă, o femeie de 33 de ani, a fost dus la spital cu leziuni minore. Familia lui Keita este sprijinită de ofiţeri specializaţi şi a cerut să le fie respectată intimitatea. Sute de mesaje de adio au fost postate pe reţelele de socializare pentru mama care a lăsat în urmă 3 copii orfani.

Pe acelaşi subiect

Prietenii și familia au adus zeci de omagii

Bakery Orsi's Kitchen a spus: "Sfâșietor. Keita, ai fost o doamnă minunată, ne va fi foarte dor! Cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei".

"Odinhnește-te în pace verișoara mea mai mică. Pur și simplu nu am cuvinte. Vă rog, dacă cineva știe ceva despre șofer sau despre locul în care se află mașina menționată. Vă rugăm să raportați", a scris vărul lui Keita.

"Literalmente durează doar o secundă. Șoferii chiar trebuie să fie atenți. Oh, acei copii care cresc acum fără mamă. Gândurile se îndreaptă către întreaga familie care acum este lăsată în urmă pentru a umple golul și a face față pierderii”, a spus Karry Bramhall.

"Îngrozitor! A lăsat un gol în sufletele noastre. Acei bieţi copii. Trimit dragoste și sprijin tuturor celor afectați”, a declarat Sarah Jones.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » O mamă a 3 copii a fost ucisă de o mașină în timp ce traversa strada, în Anglia. Familia este devastată: "A lăsat un gol în sufletele noastre"