Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O mamă a trei copii, care câştigase lupta cu cancerul, a fost ucisă cu sânge rece de soţul infidel: ''Odihneşte-te în pace, dulce şi frumoasă mamă!''

Un bărbat din Indiana a fost acuzat de uciderea soției sale. Aceasta era o adevărată supraviețuitoare şi se luptase cu cancerul de sân pentru multă vreme. Femeia din SUA a cerut divorțul, după ce a aflat că soţul ei a avut o aventură în timp ce ea urma tratamentul de chimioterapie.

de Redactia Observator

la 29.03.2022 , 13:36

O mamă a trei copii, care câştigase lupta cu cancerul, a fost ucisă cu sânge rece de soţul infidel
O mamă a trei copii, care câştigase lupta cu cancerul, a fost ucisă cu sânge rece de soţul infidel - Facebook

Elizabeth ''Nikki'' Wilhoite, în vârstă de 41 de ani, a fost ucisă după ce soțul ei, Andrew Wilhoite, a lovit-o săptămâna trecută cu un ghiveci. Femeia, care l-ar fi acuzat pe soțul ei în timpul unei confruntări despre presupusa aventură că o înşală, a căzut la pământ după ce a fost lovită.

Andrew, în vârstă de 39 de ani, le-a spus anchetatorilor că ''nu știa ce să facă'', așa că a pus cadavrul lui Nikki în camionul său și l-a aruncat într-un pârâu aflat lângă ferma lor. Medicul legist a hotărât că moartea femeii a fost de fapt o crimă, imediat după autopsie. Andrew a fost acuzat luni de crimă şi urmează să apară în faţa instanţei, conform Daily Mail

Familia victimei ştia că urmează să divorţeze de soţul infidel

Articolul continuă după reclamă

Poliția a început să investigheze moartea lui Nikki, după ce colegii ei de la Indiana Oral and Maxilofacial Surgery au raportat că femeia, mama naturală a doi copii și mama vitregă a unui copil, nu s-a prezentat la serviciu. Când ofițerii au ajuns la casa familiei Wilhoite, au fost întâmpinați de cei trei copii care au spus că Nikki nu era acasă și că nu au reușit să intre în contact cu ea. ''Elizabeth ar putea fi cu sora ei'', a spus fiica vitregă, adăugând: ''Elizabeth pleacă când se supără''.

Pe acelaşi subiect

Ajuns la respectiva proprietate, soţul a indicat că existase o ceartă între ei cu o seară înainte, că aceasta era beată şi că a ales să plece de acasă, după o confruntare fizică în care ea l-ar fi zgâriat. Tatăl a mai susținut că Nikki a retras 3.000 de dolari din contul lor bancar comun și că ''avea un avocat și făcea o cerere de divorț''.

Semnalul de alarmă a fost tras şi de tatăl victimei, care a specificat că bărbatul probabil că îi făcuse ceva deoarece ştia că ea o să ceară divorţul. Când polițiștii au percheziționat proprietatea, au descoperit sânge pe lenjeria de pat și pe o pernă în dormitorul principal, precum și ''picături mici pe și în jurul ușii și în interiorul băii principale, pe chiuvetă''.

În timpul interogatoriului, Andrew a recunoscut că a ucis-o pe Nikki, după ce a început să țipe la el despre o presupusă aventură și i-a ordonat să părăsească casa familiei. A mărturisit inclusiv că a lovit-o în cap cu ghiveciul. Apoi i-a aruncat cadavrul peste balustrada unui pod. În jurul orei 3 dimineața, sâmbătă, poliția a găsit cadavrul, potrivit poliției de stat din Indiana.

Apropiaţii femeii au descris-o drept o ''femeie atât de puternică'' care trecea prin mai multe decât știau ei. Mary Smith, prietena ei de multă vreme, a afirmat că ''tocmai terminase săptămâna trecută chimioterapia'', după ce ''luptase să rămână în viață''. Nikki va fi amintită pentru devotamentul față de familia ei și pentru personalitatea pozitivă. ''Putea fi prietenă cu oricine și era foarte distractivă, era distractiv să fie în preajmă. Era o mamă cu adevărat devotată.''

Ultima ei postare pe Facebook, publicată pe 20 martie, conținea un citat al autoarei Emma Grace care spunea: ''Meriți o viață fără durere''. Acum, pagina de Facebook a lui Nikki este inundată de omagii de la prieteni și străini deopotrivă. ''Inima mea e frântă. Să te odihneşti în pace și să fie făcută dreptate'', ''Nu ai meritat deloc asta, Nikki. Odihneşte-te în pace, dulce şi frumoasă mamă'', printre mesajele postate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O mamă a trei copii, care câştigase lupta cu cancerul, a fost ucisă cu sânge rece de soţul infidel: ''Odihneşte-te în pace, dulce şi frumoasă mamă!''