Antena Meniu Search
x

Video "A fost o fată foarte cuminte. Asta i-a fost soarta". Veronica a fost ucisă de bărbatul alături de care a stat 15 ani. Doi copii au rămas orfani de mamă

Crimă îngrozitoare lângă Bucureşti. Un bărbat şi-a ucis nevasta cu opt lovituri de cuţit sub ochii unuia dintre copii, un băieţel de 13 ani. Cei doi erau în divorţ, iar el bănuia că îl înşală. Soacra individului a încercat să intervină, dar a fost rănită. Apropiaţii spun că individul era foarte violent, mereu pus pe scandal. Femeia ar fi încercat să obţină un ordin de restricţie, dar plângerea nu ar fi fost luată în seamă, acuză fratele victimei. Atenţie, întreaga poveste are puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 27.03.2022, 20:40

Vezi și

Toată nenorocirea s-a întâmplat în oraşul Voluntari, de lângă Bucureşti. Bărbatul de 39 de ani era în casă împreună cu soţia, soacra şi cei doi copii de 13 ani. Victima ar fi trăit în teroare în ultimii ani. După o căsătorie de 15 ani, Veronica şi Cristi se hotărâseră să divorţeze. Femeia era sătulă de certuri, bătăi şi scandal. Deşi erau în pragul despărţirii, cei doi continuau să locuiască împreună. Apropiaţii îl descriu pe individ ca un bărbat extrem de violent şi periculos.       

Vecină: Era periculos. Numai scandaluri, dar nimeni nu avea curaj să spună ceva. Nu puteai să te bagi în casa omului, îţi era frică. Nu ştiu cum au rezistat bieţii copii. Uşi trântite, geamuri sparte, ţipete. la unu, două noapte.

Aseară, cu citaţia de divorţ în mână, după ce şi-a făcut curaj cu câteva pahare de băutură, a început cearta. Bărbatul ar fi aflat că femeia îl înşală, iar asta i-ar fi luat minţile. Ar fi început să-i ceară socoteală, iat totul a degenerat. După o ploaie de reproşuri şi jigniri, extrem de furios, a pus mâna pe un cuţit şi a atacat-o pe femeie. De opt ori a înjunghiat-o. Mama femeii a încercat s-o apere.     Fratele victimei: Mama a intervenit şi a tăiat-o la un deget. 

Martor la întreaga scenă a fost şi unul dintre gemeni care a sunat imediat la 112 şi a anunţat tragedia. Când a văzut ce a făcut, individul a fugit. Ar fi încercat să se facă nevăzut, dar a fost prins imediat de poliţişti.    

Pe acelaşi subiect

"Asta i-a fost soarta, să tragă cu el"

Reporter-vecin: Nici prin cap nu mi-a trecut că se putea întâmpla aşa ceva.

Era un bărbat violent?

Da! Făcea scandaluri, le avea cu băutura. El întrecea măsura de multe ori.

Vecin: El ar fi declarat în seara asta la cineva că o să-i dea trei cuţite în gât. 

Fratele femeii pune că tragedia ar fi putut fi evitată.

Fratele victimei: Eu am cerut o restricţie la domnul comandant de la Voluntari cu sora mea am fost împreună şi nu s-a acordat. Au spus că nu este cazul.

Luna viitoare urma să aibă înfăţişarea pentru divorţ. Prea târziu. 

Vecin: O ameninţa mereu, făcea săraca reclamaţii şi apoi, sub ameninţări, îşi retrăgea plângerile. S-a luptat cu el până în ultima clipă. 

Vecine: Ieşea pe stradă cu copiii plângând. A fost o fată foarte cuminte. Asta i-a fost soarta, să tragă cu el.

- Bea cam mult. Săraca probabil nu mai îndura ce făcea el.

Cei doi copii sunt acum în grija fratelui Veronicăi. Individul este acuzat de omor calificat şi a ajuns după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "A fost o fată foarte cuminte. Asta i-a fost soarta". Veronica a fost ucisă de bărbatul alături de care a stat 15 ani. Doi copii au rămas orfani de mamă