Antena Meniu Search
x

O mamă de 29 de ani din SUA a rămas fără mâini și picioare, după ce a suferit un șoc septic, la câteva zile de la naşterea copilului

O mămică din Texas a rămas fără mâini și picioare, după ce a intrat în șoc septic la câteva zile după ce a născut al doilea copil, prin cezariană.

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 14:31

Krysten Pacheco, în vârstă de 29 de ani, și-a pierdut atât mâinile, cât și picioarele ca urmare a unei infecții de la cezariană, în octombrie. Tocmai își întâmpinase fiica, Amelia, și fusese externată de la spitalul unde a născut în Pleasanton, Texas, când a început nu se simtă rău, potrivit DailyMail.

La câteva zile după, a fost transportată cu avionul la un spital din San Antonio, unde medicii i-au spus că a intrat în șoc septic. Ea a petrecut două săptămâni la terapie intensivă respirând printr-un tub, apoi i s-a spus înainte de Ziua Recunoștinței că circulația slabă a sângelui la mâini și picioare i-a provocat atât de multe daune încât toate trebuiau amputate.

După ce a suferit dubla amputație, suferința a continuat

Mâinile și picioarele mele erau negre. Arătam ca o persoană care a suferit degerături”, a spus ea, adăugând că echipa ei medicală „a încercat să facă tot ce a putut pentru a evita amputarea”, a declarat Krysten.

Pe acelaşi subiect

După ce a suferit dubla amputație, suferința a continuat. Femeia a trebuit să fie supusă la mai multe operații, pentru a repara pielea deteriorată. A petrecut apoi următoarele două luni în spital. Krysten a primit în sfârșit permisiunea să meargă acasă pe 11 februarie, la patru luni de când a născut.

Acum, are grijă atât de fiica ei, cât și de fiul ei de doi ani. După o lungă perioadă de reabilitare, va putea primi proteze. Între timp, ea a spus că este încântată să recupereze timpul pierdut cu fiica ei.

Unul dintre lucrurile care îmi frânge inima și cu care încă mă lupt este acea vinovăție de a nu putea fi cu copilul meu în fiecare zi, în primele trei luni din viață. Dar știi, acum sunt acasă și suntem din nou o mică familie”, a spus Krysten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » O mamă de 29 de ani din SUA a rămas fără mâini și picioare, după ce a suferit un șoc septic, la câteva zile de la naşterea copilului