Antena Meniu Search
x

O mamă din SUA a dat naștere unui bebeluș pe stradă și l-a abandonat pe loc, la minus 9 grade Celsius. Unde au găsit-o polițiștii

Un băiețel din SUA a supraviețuit ca prin minune după ce mama lui l-a născut pe stradă și l-a abandonat pe trotuarul rece, la minus 9 grade Celsius. Femeia a fost găsită de polițiști câteva ore mai târziu.

de Redactia Observator

la 17.02.2022, 12:56

Bebelușul s-a născut în condiții înfiorătoare, însă a avut șansa să fie descoperit la timp de o femeie care o cunoștea pe mama acestuia. Femeia a povestit că a văzut-o pe mamă cum se plângea de dureri, însă a refuzat să primească ajutor. Ulterior femeia a mers să o verifice pe gravidă, moment în care a găsit nou-născutul pe trotuar, de unul singur, cu cordonul ombilical încă atașat.

Bebelușul a fost abandonat pe trotuar imediat după naștere

”I-am scuturat pieptul și spuneam: hai, puiule, hai”, a povestit femeia, potrivit The Independent.

Poliția crede că bebelușul a fost expus la temperaturi sub pragul de îngheț timp de cel puțin cinci minute. L-au găsit în stare critică la scurt timp după ora 10 dimineața, duminică, și a fost transportat de urgență la un spital, unde se așteaptă să supraviețuiască.

Pe acelaşi subiect

O tânără mamă a dat naștere unui bebeluș pe stradă și l-a abandonat pe loc, la minus 9 grade Celsius. Unde au găsit-o polițiștii

Profimedia Images imagine ilustrativa/Douglas County Jail

Mama, o femeie în vârstă de 27 de ani din Omaha, Nebraska, a fost găsită la un bloc distanță, după ce medicii au primit un apel anonim în legătură cu o „problemă de maternitate”.

Mama care și-a abandonat bebelușul a fost arestată

Ea era îmbrăcată într-o haină largă de iarnă și inițial a refuzat să primească ajutor. De asemenea, și ea a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri.

O tânără mamă a dat naștere unui bebeluș pe stradă și l-a abandonat pe loc, la minus 9 grade Celsius. Unde au găsit-o polițiștii

Profimedia Images imagine ilustrativa/Douglas County Jail

Ulterior, polițiștii au anunțat că au arestat-o pe mamă pentru abuz asupra copiilor și au decăzut-o din drepturile părintești. De altfel, ar fi al treilea copil pentru care femeia pierde custodia, după ce în 2018 și-a abandonat un băiețel și o fetiță de 1, respectiv 2 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » O mamă din SUA a dat naștere unui bebeluș pe stradă și l-a abandonat pe loc, la minus 9 grade Celsius. Unde au găsit-o polițiștii