Antena Meniu Search
x

O mamă din SUA şi-a incendiat casa, cu fiul său de 8 ani înăuntru. Ar fi planificat crima cu câteva zile înainte: "De ce am făcut un copil?"

Karin Ziolkowskii, în vârstă de 44 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce a dat foc casei în care fiul său de opt ani era blocat, potrivit Mirror. Tragedia a avut loc la doar câteva zile după ce mama a scris într-un mesaj pe Twitter: "De ce am făcut un copil?"

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 09:03

Karin Ziolkowski a fost condamnată la închisoare pe viaţă după ce şi-a ucis fiul cu brutalitate

Femeia din Connecticut a fost declarată vinovată pe 8 noiembrie de către judecătorul din New Haven, pentru crima pe care a comis-o asupra fiului său, Elijah, în 2016. 

Procurorul comitatului New Haven, John P. Doyle, a spus că mama şi-a sufocat fiul şi a cauzat o incendiere de gradul II. Oficialii spun că femeia a folosit o torţă de petrecere şi a dat foc casei, în timp ce băiatul era încă înăuntru. Cu două zile înainte de crimă,Karin a scris pe Twitter: "De ce am făcut un copil?"

Paramedicii au ajuns rapid la faţa locului, dar l-au găsit pe Elijah inconştient şi intoxicat. Mama băiatului a fost transportată la Spitalul Hartford, pentru că inhalase şi ea mult fum. Moartea copilului de opt ani a fost considerată omucidere, iar cauzele decesului au fost asfixierea și intoxicația acută, potrivit Cabinetului Medicilor Legaliști. 

Mama şi-ar fi ucis fiul înainte de incendiu

Pe acelaşi subiect

Autoritățile au crezut inițial că Elijah a murit din cauza inhalării de fum, până când au descoperit că moartea copilului a fost cauzată de mama lui. În urma autopsiei, medicii au găsit cantităţi mari de difenhidramină, o substanţă care se găseşte în medicamente precum Benadryl. Potrivit medicului care a examinat cazul, băiatul a murit înainte ca mama să incendieze casa.

Departamentul de Poliţie din Meriden a cercetat postările lui Karin de pe reţelele de socializare, pentru a găsi indicii care să ducă la motivul crimei îngrozitoare. Poliţiştii au fost şocaţi de ce au văzut.

Cu doar două zile înainte de tragedie, femeia a postat pe Twitter termenii "extinctor de fum" şi "locul de joacă al diavolului". Cu o zi mai târziu, ea a scris pe aceeaşi platformă expresia "promisiuni goale". Poliţiştii au fost tulburaţi şi de un alt mesaj distribuit de femeie, în care se întreba de ce a făcut un copil. 

După incident, Karin s-a mutat în North Carolina şi a fost arestată în octombrie 2017. Procurorul Doyle a refuzat să clarifice de ce a durat atât de mult până când cazul s-a finalizat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O mamă din SUA şi-a incendiat casa, cu fiul său de 8 ani înăuntru. Ar fi planificat crima cu câteva zile înainte: "De ce am făcut un copil?"