Antena Meniu Search
x

O mamă s-a prăbuşit fără suflare în faţa celor trei copii ai săi, în timp ce îi aştepta în faţa şcolii, în Nisa. Medicii au resuscitat-o o oră, dar în zadar

O mamă de 35 de ani s-a prăbuşit fără suflare în faţa copiilor săi, în timp ce îi aştepta în faţa şcolii. Serviciile de urgență prezente la fața locului au încercat să o resusciteze pe femeie, dar în zadar. În cadrul școlii a fost deschisă o unitate psihologică.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 28.09.2022, 18:52

Ambulanţă
O mamă s-a prăbuşit fără suflare sub ochii copiilor săi, în timp ce îi aştepta să iasă de la şcoală, în Nisa - Shutterstock

Femeia din Nisa îşi aştepta cei trei copii să termine orele, într-o grădină din apropierea școlii Ray-Gorbella, precizează Nice-Matin. Tragedia a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 16.40. Primul ajutor a fost acordat de profesori şi părinţi ai elevilor, dar şi de alţi membri ai personalului instituţiei, până la sosirea echipajelor de salvare.

Femeia a murit în faţa copiilor ei

Ajunse la faţa locului, echipajele de la salvare au încercat să o resusciteze pe tânăra mamă timp de o oră, dar în zadar. A murit în fața copiilor ei, dintre care cel mai mic are 4 ani, relatează leparisien.fr.

În cadrul școlii a fost deschisă o unitate psihologică pentru sprijinirea elevilor, părinților și personalului școlii afectați de această dispariție brutală.

Vom fi cât mai aproape cu putință de familia ai cărei trei copii aparţin acestei şcoli”, a asigurat pentru ziarul local, inspectorul Educației Naționale Karine Beauvais Ricci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O mamă s-a prăbuşit fără suflare în faţa celor trei copii ai săi, în timp ce îi aştepta în faţa şcolii, în Nisa. Medicii au resuscitat-o o oră, dar în zadar