Antena Meniu Search
x

O mamă şi-a ucis fiul de 6 ani, înnebunită de "şoaptele Diavolului". Poliţiştii au găsit-o cântând, într-o baie de sânge, în locuinţa din SUA

Crimă terifiantă în Statele Unite ale Americii. O mamă în vârstă de 35 de ani şi-a ucis cu cruzime fiul de doar 6 ani. Poliţiştii au dezvăluit detaliile oribilei fapte: femeia a decapitat copilul şi câinele familiei, motivând că "diavolul i-a vorbit".

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 10:40

- Facebook via Daily Star

Tasha Haefs, în vârstă de 35 de ani, i-a îngrozit pe poliţiştii americani. Chemaţi să intervină la un caz, oamenii legii din Kansas City au găsit trupul neînsufleţit, cumplit mutilat al băieţelului de doar 6 ani al femeii. Aceasta şi-ar fi decapitat fiul şi animalul de companie, apoi a sunat la numărul de urgenţă şi a anunţat totul, motivând că "Diavolul i-a vorbit şi a încercat să o atace". Când operatorii au întrebat-o dacă suferă de afecţiuni psihice, Tasha Haefs a închis telefonul, relatează Daily Star.

Scena sângeroasă i-a îngrozit pe poliţişti

Ajunşi la locuinţa americancei, poliţiştii s-au trezit în faţa unei scene sângeroase. Dârele roşii de pe podea i-au condus spre încăperea unde mama cânta, ignorându-i pe ofiţeri. Avea hainele pătate de sângele micuţului ucis, iar rămăşiţele copilului erau la vedere, în bucătărie. De altfel, şi câinele familiei a împărtăşit soarta înfiorătoare a fiului criminalei. Animalul a fost, la rândul său, decapitat cu cruzime, în subsolul locuinţei. Acolo, poliţiştii au găsit armele folosite: două cuţite şi o şurubelniţă.

Mama criminală, convinsă de "Diavol" să-şi ucidă fiul

Procurorul Jean Peters Baker a declarat că Tasha Haefs suferă de un dezechilibru psihic "sever", comentând că "detaliile teribile dezvăluite comunităţii au un mare impact emoţional", fiind capabile să "taie răsuflarea" oamenilor. "E dificil să-ţi închipui durerea acestei familii, după moartea copilului. Ce simt colegii lui de la şcoală. Prietenii. Vecinii", adaugă oficialul juridic. Procesul e în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O mamă şi-a ucis fiul de 6 ani, înnebunită de "şoaptele Diavolului". Poliţiştii au găsit-o cântând, într-o baie de sânge, în locuinţa din SUA