Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O profesoară din UK a demisionat și s-a apucat de OnlyFans: "Într-o lună am câștigat mai mult decât într-un an ca profesor"

O tânără profesoară, în vârstă de 34 de ani, a renunțat la job și spune că nu regretă nici măcar o secundă decizia controversată pe care a făcută-o. Femeia câștigă acum 60.000 de lire sterline pe lună.

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 12:52

O profesoară din UK a demisionat și s-a apucat de OnlyFans
O profesoară din UK a demisionat și s-a apucat de OnlyFans - Kirsty Buchan

Kirsty Buchan, în vârstă de 34 de ani, spune că nu regretă schimbarea controversată în carieră. Fosta profesoară de fizică, mama unui copil, a povestit că a renunțat la jobul de profesoară după ce a fost prinsă de conducerea școlii că are un cont de OnlyFans, potrivit The Sun.

A renunțat la jobul de profesoară pentru OnlyFans

„Am plecat cu capul sus. Am vrut doar să câștig puțin mai mult. Într-o lună am câștigat 60.000 de lire sterline. Este mai mult decât am câștigat într-un an ca profesor. Am investit bani în casa mea, am plătit datoriile, mi-am dus familia în vacanță și i-am oferit mamei o mașină de spălat nouă. Sunt mândră" , a spus femeia.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost nevoită să demisioneze după ce conducerea școlii a descoperit contul ei de OnlyFans.

„Poți să mă urăști dacă vrei. Nu-mi plac oamenii cu mintea îngustă care judecă oameni pe care nu îi cunosc cu adevărat. Am un corp de femeie obișnuit și nu mă deranjează să-mi arăt defectele", a mai spus femeia

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » O profesoară din UK a demisionat și s-a apucat de OnlyFans: "Într-o lună am câștigat mai mult decât într-un an ca profesor"