Antena Meniu Search
x

O profesoară din UK și-a ucis iubitul după ce a aflat că acesta o înșală, apoi l-a îngropat în curtea din spatele casei. După crimă, femeia și-a făcut un selfie

Crimă fără remușcări. O profesoară care preda la școala primară și-a ucis iubitul după ce aceasta a aflat că o înșela și l-a îngropat în grădina din spatele casei. După ce a comis crima, a intrat în casă și și-a făcut un seflie, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 10:15

După crima, femeia și-a făcut un selfie
O profesoară din UK și-a ucis iubitul după ce a aflat că acesta o înșeală, apoi l-a îngropat în curtea din spatele casei - Profimedia

Fiona Beal este acuzată că l-a înjunghiat pe Nicholas Billingham, în vârstă de 42 de ani, în dormitorul lor, în noiembrie 2021, înainte de a-l înfășura în saci de gunoi și un covor și a-l îngropa în curtea din spatele casei. Marți, pe 21 martie, autoritățile au expus la tribunal mai multe fotografii pe care femeia de 49 de ani le-a făcut în dormitorul ei, chiar după ce și-a ucis iubitul, relatează Mirror.

 Una dintre imagini o înfățișează pe Fiona zâmbind, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Vecinii spun că nu au observat un comportament ciudat al femeii și că aceasta era foarte vesela și zâmbitoare în săptămânile dinaintea morții lui Nicholas. Ellen Warren, vecina Fionei, a declarat că a văzut-o pe femeie la câteva săptămâni după ce aceasta a fost acuzată de uciderea lui Nicholas.

Femeia l-a ucis pentru că a aflat că acesta a înșelat-o

Fiona a venit la mine acasă chiar înainte de Crăciun. Era un pic deznădăjduită și, de asemenea, avea puțin lacrimi. Ea a spus că Nick a înșelat-o din nou. Știam că a înșelat-o înainte, doar asta mi-a spus soțul meu. I-am spus că îmi pare rău, i-am dat un sfat și i-am spus să nu-l mai ierte. Am invitat-o ​la o băutură de Crăciun, dar nu a venit. Soțul meu, Gary,  mi-a spus odată că a mai înșelat înainte, dar am crezut că acum s-a stabilit cu Fiona”, a spus femeia. 

Pe acelaşi subiect

Ultima dată când l-am văzut a fost în jurul lunii octombrie 2021, când am terminat o parte dintr-o lucrare pe care o aveam împreună. M am dus la el acasă și Fiona a răspuns ușor la ușă cu o mască de față. Fiona a fost foarte bruscă și mi-a închis ușa în față. Nu l-am văzut și nu l-am auzit deloc pe Nicholas”, a spus Gary, soțul lui Ellen, care lucra împreună cu bărbatul.

Gary Warren a spus apoi că a primit mai multe mesaje de la Nicholas în care îi spunea că s-a mutat din Northampton pentru a fi cu o altă femeie.

Vărul lui Nicholas, James Smith, a spus instanței că era adeptul jocurilor de noroc și că relația lui cu Fiona devenise tensionată. Fiona Beal recunoaște că l-a ucis pe Nicholas în casa lor din Northampton, dar spune că nu a fost intenșionat și că a recurs la acest gest din cauza stării de spirit pe care o avea. Procesul continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O profesoară din UK și-a ucis iubitul după ce a aflat că acesta o înșală, apoi l-a îngropat în curtea din spatele casei. După crimă, femeia și-a făcut un selfie