Antena Meniu Search
x

Foto Viitoare mireasă, cu mâinile pătate de sângele iubitului octogenar. Noaptea crimei, descrisă de femeie în tribunalul din SUA: "Am dormit cu cadavrul 3 nopţi"

O viitoare mireasă, cu mâinile pătate de sângele propriului său logodnic. Femeia în vârstă de 46 de ani din SUA şi-a ucis iubitul de 82 de ani înainte să-i devină soţ şi, de teamă să nu fie prinsă, a trăit cu cadavrul în casă timp de două luni. Fiica vitregă a victimei a intrat prima la bănuieli şi a chemat poliţia, după ce nu mai reuşise să-l contacteze pe tatăl său o vreme îndelungată.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 17:03

Tabitha Zelida Wood, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită vinovată pentru moartea logodnicului său, Leroy Franklin Kramer Jr., căruia i-a închis ochii pe vecie la 82 de ani. Potrivit Daily Mail, juriul a dat verdictul vineri, într-un tribunal din Georgia. Viitoarea mireasă şi-a ucis iubitul octogenar înaintea nunţii, iar de teamă că va fi prinsă a preferat să trăiască în continuare cu trupul neînsufleţit ascuns în casă. Fapta cumplită nu a rămas însă un secret, aşa cum şi-ar fi dorit.

Viitoarea mireasă i-a adus moartea

Fiica vitregă a bărbatului a cerut ajutorul poliţiei în iunie 2021, îngrijorată că nu îşi mai poate contactat tatăl de câteva luni. Bănuielile sale nu erau neîntemeiate: echipajul care s-a deplasat la locuinţa lui Leroy Franklin Kramer Jr. i-a descoperit cadavrul. Acesta murise la începutul lunii aprilie, iar trupul zăcea în casă de mai bine de două luni. Tabitha Zelida Wood le-a povestit totul poliţiştilor, iar autopsia a confirmat că acesta a avut parte de o moarte violentă. Cauza decesului: un traumatism provocat de un obiect dur şi ascuţit.

Tabitha Zelida Wood a fost condamnată pentru omucidere, dar şi exploatarea unei persoane vârstnice, muşamalizarea unei crime şi infracţiuni financiare. În timpul procesului, femeia a mărturisit că a dormit trei nopţi cu trupul neînsufleţit în pat, refuzând să accepte că a murit.

Pe acelaşi subiect

Cei doi s-au cunoscut la un restaurant Burger King, printr-un prieten comun. Bărbatul ar fi cerut atunci ajutor, sătul să trăiască de unul singur. În 2020, femeia s-a mutat în casa acestuia şi la scurt timp s-au logodit. Femeia susţine că, pe parcursul relaţiei, iubitul său ar fi avut un comportament tot mai agresiv şi ar fi lovit-o cu cureaua dacă refuza să întreţină relaţii sexuale cu el. Fiica vitregă a victimei a dezvăluit că tatăl ei suferea de Alzheimer.

Filmul evenimentelor din noaptea crimei

Cum s-a ajuns însă la crimă? Tabitha Zelida Wood a declarat că totul a început prin refuzul ei de a avea relaţii intime cu logodnicul. A izbucnit o ceartă monstru, la finalul căreia aceasta ar fi acceptat să-i facă pe plac. "M-am răzgândit şi a început să mă bată cu cureaua", a mărturisit ea. În aceeaşi seară, ar fi agresat-o din nou, moment în care l-a împins cu putere. A fugit din casă şi nu s-a întors decât a doua zi. Leroy Franklin Kramer Jr. nu era însă de găsit.

L-a găsit zăcând în aceeaşi poziţie ca seara trecută. "Îi cursese sânge din nas. L-am scuturat şi strigam: Leroy, te rog, trezeşte-te!", a mai spus femeia în instanţă. Ar fi decis să păstreze secretul de teamă că nimeni nu îi va crede povestea şi va sfârşi după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Viitoare mireasă, cu mâinile pătate de sângele iubitului octogenar. Noaptea crimei, descrisă de femeie în tribunalul din SUA: "Am dormit cu cadavrul 3 nopţi"