Antena Meniu Search
x
LIVE

Foto Viitoare mireasă, cu mâinile pătate de sângele iubitului octogenar. Noaptea crimei, descrisă de femeie în tribunalul din SUA: "Am dormit cu cadavrul 3 nopţi"

O viitoare mireasă, cu mâinile pătate de sângele propriului său logodnic. Femeia în vârstă de 46 de ani din SUA şi-a ucis iubitul de 82 de ani înainte să-i devină soţ şi, de teamă să nu fie prinsă, a trăit cu cadavrul în casă timp de două luni. Fiica vitregă a victimei a intrat prima la bănuieli şi a chemat poliţia, după ce nu mai reuşise să-l contacteze pe tatăl său o vreme îndelungată.

De Redactia Observator la 21.03.2023, 17:03

Tabitha Zelida Wood, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită vinovată pentru moartea logodnicului său, Leroy Franklin Kramer Jr., căruia i-a închis ochii pe vecie la 82 de ani. Potrivit Daily Mail, juriul a dat verdictul vineri, într-un tribunal din Georgia. Viitoarea mireasă şi-a ucis iubitul octogenar înaintea nunţii, iar de teamă că va fi prinsă a preferat să trăiască în continuare cu trupul neînsufleţit ascuns în casă. Fapta cumplită nu a rămas însă un secret, aşa cum şi-ar fi dorit.

Viitoarea mireasă i-a adus moartea

Fiica vitregă a bărbatului a cerut ajutorul poliţiei în iunie 2021, îngrijorată că nu îşi mai poate contactat tatăl de câteva luni. Bănuielile sale nu erau neîntemeiate: echipajul care s-a deplasat la locuinţa lui Leroy Franklin Kramer Jr. i-a descoperit cadavrul. Acesta murise la începutul lunii aprilie, iar trupul zăcea în casă de mai bine de două luni. Tabitha Zelida Wood le-a povestit totul poliţiştilor, iar autopsia a confirmat că acesta a avut parte de o moarte violentă. Cauza decesului: un traumatism provocat de un obiect dur şi ascuţit.

Tabitha Zelida Wood a fost condamnată pentru omucidere, dar şi exploatarea unei persoane vârstnice, muşamalizarea unei crime şi infracţiuni financiare. În timpul procesului, femeia a mărturisit că a dormit trei nopţi cu trupul neînsufleţit în pat, refuzând să accepte că a murit.

Pe acelaşi subiect

Cei doi s-au cunoscut la un restaurant Burger King, printr-un prieten comun. Bărbatul ar fi cerut atunci ajutor, sătul să trăiască de unul singur. În 2020, femeia s-a mutat în casa acestuia şi la scurt timp s-au logodit. Femeia susţine că, pe parcursul relaţiei, iubitul său ar fi avut un comportament tot mai agresiv şi ar fi lovit-o cu cureaua dacă refuza să întreţină relaţii sexuale cu el. Fiica vitregă a victimei a dezvăluit că tatăl ei suferea de Alzheimer.

Filmul evenimentelor din noaptea crimei

Cum s-a ajuns însă la crimă? Tabitha Zelida Wood a declarat că totul a început prin refuzul ei de a avea relaţii intime cu logodnicul. A izbucnit o ceartă monstru, la finalul căreia aceasta ar fi acceptat să-i facă pe plac. "M-am răzgândit şi a început să mă bată cu cureaua", a mărturisit ea. În aceeaşi seară, ar fi agresat-o din nou, moment în care l-a împins cu putere. A fugit din casă şi nu s-a întors decât a doua zi. Leroy Franklin Kramer Jr. nu era însă de găsit.

L-a găsit zăcând în aceeaşi poziţie ca seara trecută. "Îi cursese sânge din nas. L-am scuturat şi strigam: Leroy, te rog, trezeşte-te!", a mai spus femeia în instanţă. Ar fi decis să păstreze secretul de teamă că nimeni nu îi va crede povestea şi va sfârşi după gratii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Viitoare mireasă, cu mâinile pătate de sângele iubitului octogenar. Noaptea crimei, descrisă de femeie în tribunalul din SUA: "Am dormit cu cadavrul 3 nopţi"