Antena Meniu Search
x

O prostituată a dat foc unei case pentru a se răzbuna pe client. Nu ştia că la etaj locuiau ceilalţi chiriaşi, iar o familie de australieni a murit în incendiu

Din răzbunare faţă de un client, o prostituată din Australia, care a incendiat o casă, a luat fără să ştie viaţa a trei oameni, inclusiv cea a unui copil de câteva săptămâni.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 13.07.2022, 10:02

A ucis o familie după ce a încercat să se răzbune
A ucis o familie după ce a încercat să se răzbune - Captur[ Foto Daily Mail

Jenny Hayes a apărut miercuri în faţa judecătorilor de la Curtea Supremă din Victoria. Audierea a avut loc printr-o conferinţă video, în care femeia a participat de la Penitenciarul pentru femei Dame Phyliis Frost, acolo unde a fost dusă după ce a fost acuzată de o triplă crimă, scrie Daily Mail.

În faţa judecătorilor femeia a început să plângă recunoscând că nu a ştiut niciun moment că la etajul casei se afla un cuplu care avea şi un copil.

Femeia în vârstă de 47 de ani ar fi avut o discutie aprinsă cu unul dintre clienţi cu privire la serviciile sexuale prestate. Totul s-ar fi întâmplat între ei în luna decembrie a anului trecut, la casa din orăşelul Point Cook, situat la peste 20 de kilometri de Melbourne. 

Furioasă, femeia s-a întors la locul cu pricina în dimineaţa următoare şi a incendiat o saltea aflată în interiorul case, apoi a fugit de la faţa locului. 

Pe acelaşi subiect

A vrut să se răzbune şi a ucis o întreagă familie

La etaj dormeau soţii Abbey Forrest şi Inda Sohal, alături de fiica lor Ivy, în vârstă de trei săptămâni. Ţinta vizată ar fi fost însă clientul femeii care a închiriat o cameră în casa respectivă, însă acesta nu se afla în acel moment în interiorul imobilului. 

Cei doi soţi se mutaseră şi ei cu chirie cu doar câteva săptămâni înainte de incendiu. Trupurile lor au fost găsite carbonizate, după ce pompierii au reuşit să stingă flăcările. 

Femeia a fost iniţial acuzată de crimă şi incendiere, însă judecătorii au decis ulterior să retragă ultima acuzaţie. Ea va fi trimisă în judecată în următoarele săptămâni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O prostituată a dat foc unei case pentru a se răzbuna pe client. Nu ştia că la etaj locuiau ceilalţi chiriaşi, iar o familie de australieni a murit în incendiu