Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O renumită actriţă din filme pentru adulţi, bolnavă în stare gravă, s-a sinucis

Dahlia Sky, o renumită actriţă din filme pentru adulţi, s-a sinucis, după ce şi-a dat seama că nu mai poate să facă faţă luptei cu o boală gravă.

de Redactia Observator

la 15.07.2021 , 22:18

Actriţa din filme pentru adulţi avea în palmares numeroase nominalizări la diferite premii internaţionale Actriţa din filme pentru adulţi avea în palmares numeroase nominalizări la diferite premii internaţionale - Profimedia
  • Dahlia Sky s-a sinucis cu puţine zile înainte să împlinească 32 de ani.

Trupul neînsufleţit al actriţei a fost descoperit într-o maşină parcată în San Fernando Valley, Los Angeles. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul, iar poliţiştii au descoperit că actriţa a murit din cauza unei răni suferite prin împuşcare.

Conform Daily Star, ancheta a scos la iveală că, cel mai probabil, Dahlia Sky s-a sinucis pentru că nu mai putea să facă faţă luptei cu o boală gravă. Ea fusese descoperită de curând cu cancer la sân, în stadiu avansat, şi era creditată cu şanse minime de supravieţuire.

De când a fost descoperită cu cancer şi a început tratamentul, actriţa a intrat în depresie şi nu şi-a mai revenit, în ciuda mesajelor de încurajare primite din partea apropiaţilor şi colaboratorilor.

Articolul continuă după reclamă

Dahlia Sky a fost nominalizată de mai multe ori la numeroase premii internaţionale, dar a câştigat un singur trofeu, porn.com desemnând-o, în 2011, cea mai bună actriţă de profil a anului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » O renumită actriţă din filme pentru adulţi, bolnavă în stare gravă, s-a sinucis