Antena Meniu Search
x

O sportivă din Noua Zeelandă, participantă la Jocurile Olimpice, a murit în condiţii suspecte, la câteva ore după o postare teribilă pe un site de socializare

Olivia Podmore, o sportivă din Noua Zeelandă, a murit în condiţii suspecte, la câteva ore după ce a făcut dezvăluiri teribile prin intermediul unui site de socializare.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 22:34

Sportiva nu a reuşit să treacă peste momentele dificile din viaţa unui sportiv profesionist
Sportiva nu a reuşit să treacă peste momentele dificile din viaţa unui sportiv profesionist - Profimedia, Daily Mail
  • Sportiva din Noua Zeelandă a murit la numai 24 de ani.

Olivia Podmore, o sportivă de numai 24 de ani, le-a dezvăluit apropiaţilor şi susţinătorilor cât de grea este viaţa de sportiv şi cât de tare a afectat-o presiunea competiţiilor.

Conform Daily Mail, Olivia Podmore s-a folosit de pagina personală de Instagram pentru a face dezvăluiri: "Nu există bucurie mai mare când câştigi, dar nu există nici tristeţi mai mari decât momentele când pierzi, când nu eşti selecţionată, deşi te-ai calificat, când eşti accidentată sau când ţi se spune că nu te-ai ridicat la nivelul aşteptărilor societăţii, deşi tu ştii că ai dat totul pentru sportul pe care îl iubeşti".

La câteva ore de la postarea respectivă, familia Oliviei anunţa, tot prin intermediul unui site de socializare, decesul acesteia. Olivia Podmore avea numai 24 de ani şi a participat la Jocurile Olimpice din 2016, de la Londra, şi Jocurile Commonwealth din 2018, în proba de ciclism.

Sportiva din Noua Zeelandă şi-ar fi pus capăt zilelor

Moartea sportivei este considerată una suspectă de către autorităţile din Cambridge, Noua Zeelandă, însă există indicii conform căreia Olivia ar fi decis să-şi pună capăt zilelor. Urmează ca ancheta să decidă dacă, într-adevăr, sportiva şi-a pus capăt zilelor. 

Din momentul în care s-a anunţat decesul sportivei, au început să curgă mesajele de susţinere pentru familia acesteia. Inclusiv cicliştii care au reprezentat Noua Zeelandă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din acest an, au ţinut să precizeze că "Olivia a reprezentat Noua Zeelandă cu onoare şi mândrie. Era un membru important al lumii ciclismului şi dispariţia ei întristează întreaga comunitate sportivă din Noua Zeelandă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » O sportivă din Noua Zeelandă, participantă la Jocurile Olimpice, a murit în condiţii suspecte, la câteva ore după o postare teribilă pe un site de socializare