Antena Meniu Search
x

O studentă a fost ucisă în bătaie și încendiată de mulțimea furioasă. Atacatorii au sărbătorit apoi crima odioasă

O studentă din nordul Nigeriei a fost ucisă în bătaie și incendiată de muțimeaa furioasă din cauza unui mesaj defăimăor la adresa profetului Mahomed, scrie CNN. 

de Redactia Observator

la 14.05.2022, 09:20

O studentă a fost ucisă în bătaie și încendiată de mulțimea furioasă. Atacatorii au sărbătorit apoi crima odioasă
O studentă a fost ucisă în bătaie și încendiată de mulțimea furioasă. Atacatorii au sărbătorit apoi crima odioasă - Twitter

Victima, Deborah Yakubu, a fost înconjurată de colegi și atacată cu pietre, potrivit poliției locale. Apoi, trupul neînsuflețit al tinerei a fost incendiat. Tragedia s-a petrecut la școala Shehu Shagari din Sokoto, nord-vestul Nigeriei, iar unitatea de învățământ a fost imediat închisă.

„Tinerii au scos victima cu forța din camera unde a fost ascunsă de paznicii școlii, au ucis-o și au incendiat clădirea”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Sanusi Abubakar.

Guvernatorul statului Sokoto, Aminu Tambuwal, a emis un ordin de închidere a școlii și a cerut Ministerului Învățământului Superior și agențiilor de securitate să investigheze incidentul.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe înregistrări în care atacatorii sunt văzuți sărbătorind crima odioasă. Două persoane care apar în imagini au fost identificate și arestate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O studentă a fost ucisă în bătaie și încendiată de mulțimea furioasă. Atacatorii au sărbătorit apoi crima odioasă