Antena Meniu Search
x

Foto O tânără de 13 ani a murit, după un lung şir de suferinţe. Britanica suferea inclusiv de un sindrom care îi întârzia creşterea

O adolescentă a murit în mod tragic, după ce i-au cedat plămânii, a spus un prieten de familie. De asemenea, tânăra, pe numele său Chloe Dudley, în vârstă de 13 ani, a fost diagnosticată şi cu un sindrom care poate provoca dizabilități intelectuale severe, întârziere în creștere, tulburări de auz și vedere.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 09:20

O tânără de 13 ani a murit, după un lung şir de suferinţe
O tânără de 13 ani a murit, după un lung şir de suferinţe - GoFundMe

Mama ei Liz a poreclit-o cu dragoste ''Dolly'' pentru că Chloe era atât de mică. Dolly, care putea să vadă doar parțial, suferea și de scolioză. Condiția ei, infecțiile care au recidivat, dar și alte probleme medicale au dus, din păcate, la moartea ei, în urmă cu două săptămâni.

Tânăra suferea de mai multe afecţiuni care i-au şubrezit în timp sănătatea

Prietenul de familie Jess Connolly a spus: ''Spre fazele finale, ea își zdrobea în esență proprii plămâni, deoarece coloana ei se curba foarte mult. A intrat și a ieșit din spital în ultimele două luni și a luat multe medicamente pentru durere. Am copii și nu îmi pot imagina cum trebuie să fie să pierzi unul dintre copii'', a spus Jess, care locuiește în Bishop Monkton, North Yorkshire.

Oamenii au început imediat să strângă bani pentru familie. În ciuda durerii, Jess a spus că tânăra era o fată ''zâmbitoare''. Aducându-i un omagiu fetiței, Jess a afirmat: ''Ultima fotografie pe care tatăl ei a făcut-o cu ea a fost când era în spital și avea cel mai mare zâmbet pe buze''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » O tânără de 13 ani a murit, după un lung şir de suferinţe. Britanica suferea inclusiv de un sindrom care îi întârzia creşterea