Antena Meniu Search
x

Foto O tânără de 19 ani din SUA s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani. Părinţii au chemat poliţia când au aflat: "Ţipau la el de fiecare dată când venea să mă vadă"

O adolescentă de 19 ani care s-a îndrăgostit de un bărbat de 61 de ani, tatăl a doi copii, a povestit reacţia pe care au avut-o părinţii atunci când au aflat pentru prima dată de relaţia dintre cei doi. Familia a fost atât de supărată şi vehementă încât a chemat poliţia, crezând categoric că ceva nu este în regulă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.09.2021, 14:21

Audrey Cheyenne-Smiley Moon şi Kevin, în vârstă de 61 de ani
Audrey Cheyenne-Smiley Moon, în vârstă de 19 ani, l-a întâlnit pe soţul ei, Kevin, în vârstă de 61 de ani, pe un site de dating numit Badoo, pe 9 ianuarie 2020 - Jam Press/@audrey_smiley_moon041002

Audrey Cheyenne-Smiley Moon a declarat că părinții ei au fost atât de supăraţi şi de dezaprobatori când l-au întâlnit pentru prima dată pe Kevin, în vârstă de 61 de ani, încât au chemat poliţia. Cei doi sunt acum căsătoriţi şi intenţionează să aibă şi un copil.

Timp de câteva luni au vorbit online şi au decis să fie împreună

Ofițerul de poliție militară, Audrey Cheyenne-Smiley Moon, în vârstă de 19 ani, l-a întâlnit pe soţul ei, Kevin, în vârstă de 61 de ani, pe un site de dating numit Badoo, pe 9 ianuarie 2020. În ciuda unei diferențe de vârstă de 42 de ani între ei, ea a fost inițial atrasă de descrierea lui, fiind şi el de asemenea un veteran care lucrase pentru poliţia militară. La câteva luni după discuţia purtată în mediul online, cei doi au devenit oficial un cuplu, spunându-şi pentru prima dată „Te iubesc”.

În iulie 2020, Audrey şi Kevin s-au întâlnit pentru prima dată în persoană, având atunci şi primul sărut.

Pe acelaşi subiect

„Am fost atât de încântată, atât de emoţionată să-l văd. Încă vorbește despre ziua în care a pus ochii pe mine cu atâta pasiune. Kevin a făcut prima mișcare. El mi-a luat fața în mâini și am avut primul nostru sărut când ne-am întâlnit prima dată față în față. Amândoi putem fi de acord cu adevărat că a fost dragoste la prima vedere”, a povestit Audrey.

Nici Audrey și nici Kevin, din Modesto, California, nu mai avuseseră o relație cu un decalaj atât de mare de vârstă, dar sunt de părere că nu contează, deoarece au o conexiune profundă şi multe lucruri în comun.

„Prima noastră conversație a fost despre armată și a pus întrebări despre mine și am devenit foarte deschiși unul față de celălalt. Am vorbit despre orice. În plus, Kevin mi se pare foarte frumos. Ceea ce face relația noastră atât de grozavă și perfectă pentru noi este dragostea noastră mereu în creștere unul pentru celălalt.”

Familia tinerei a sunat poliţia când au aflat de relaţia celor doi

Kevin a fost în trecut căsătorit timp de 19 ani şi are doi copii, cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. De altfel, cei mici susțin relația și sunt încântați să-i vadă atât de fericiți pe cei doi. Totuşi, întrucât el este mai în vârstă decât ambii părinți ai lui Audrey, care au 38 și 43 de ani, ea a păstrat inițial relația lor secretă față de familie. Cu toate acestea, a luat decizia de a le spune adevărul în august, anul trecut.

„Am fost deschiși cu privire la relația noastră cu colegii noștri, dar la început am păstrat secretul faţă de familie. Nu am putut să rezist şi să păstrez totul ascuns aşa că am hotărât să îl prezint acestora. Ai mei au fost extrem de ostili la început, pentru că le-am spus despre noi într-un mod nepotrivit. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el și când ne-am întors, afară ne aşteptau întreaga mea familie şi un echipaj de poliţie. A fost înfricoșător la început, dar Kevin a fost gata să mă susţină şi să aibă încredere în ceea ce suntem, iar după ce l-au cunoscut, familia mea a început să se comporte chiar bine cu el. Timp de trei zile, au țipat la el de fiecare dată când venea să mă vadă și făceau tot ce puteau pentru a-i spune cât de groaznic este că mă iubește. A tăcut şi a continuat să le dovedească că mă iubeşte cu adevărat şi profund. Nu am auzit încă comentarii negative de la străini, dar am observat priviri. În mod normal nu ne deranjează. Ne concentrăm asupra noastră”, a adăugat Audrey.

În data de 1 august, cei doi s-au căsătorit într-o mică capelă din Nevada, iar acum îşi panifică viitorul împreună.

„De cele mai multe ori vorbim despre visul nostru de a avea o casă, un copil şi de a trăi fericiţi. Vrea să fie un tată care să stea acasă şi să aibă grijă de bebeluş în timp ce eu sunt la serviciu şi îşi poate continua hobby ul de prelucrare a lemnului. Vrea să gătească şi să facă curat pentru mine când vin acasă, apoi să petrecem timp ca o familie. Vrem să călătorim cu un RV. Vrem să ne luăm un câine din rasa noastră preferată. Vrem doar să fim împreună și să nu ne mai despărțim niciodată. Suntem dornici să avem copilul nostru - doar găsim momentul potrivit", a spus tânăra.

Deși sunt acum căsătoriți, ei încă trăiesc la distanţă unul de celălalt, deoarece Audrey lucrează în străinătate în Orientul Mijlociu, iar Kevin este acasă în California. Plănuiesc să se mute împreună odată ce Kevin se va pensiona, anul viitor.

„Nu credeam că îl voi întâlni pe omul viselor mele, este și cel mai bun prieten al meu și iubirea vieții mele. Este sufletul meu pereche și pentru asta merită să lupt. Iubirea este nesfârșită și de nedescris.” spune tânăra, care se descrie ca un suflet bătrân. Eu și Kevin vrem să arătăm lumii că nu suntem relația stereotipică cu «sugar daddy» sau «gold digger». Ne iubim cu adevărat datorită a ceea ce suntem și a ceea ce facem unul pentru celălalt”, mai spune Audrey, potrivit Daily Star.

„Când i-am văzut pentru prima dată profilul m-am gândit că este o fată drăguţă, dar nu căutam o relaţie cu cineva atât de tânăr, căutam doar o prietenă cu care să vorbesc. Mă uitam în jurul zonei mele, adică găseam doar persoane între 30 şi 50 de ani, aşa cum setasem. Profilul ei nici nu ar fi trebuit să apară. Cineva mi-a spus totuşi să mă uit, aşa că am făcut-o. Am găsit atunci o cea mai bună prietenă şi m-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă a mea”, a conchis Kevin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » O tânără de 19 ani din SUA s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani. Părinţii au chemat poliţia când au aflat: "Ţipau la el de fiecare dată când venea să mă vadă"