Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto O bătrână de 71 de ani s-a căsătorit cu un tânăr de 18 ani, întâlnit la înmormântarea fiului ei (Foto)

O bunică în vârstă de 71 de ani şi-a găsit dragostea adevărată, după ce l-a cunoscut pe actualul ei soţ, un tânăr de doar 18 ani. Cei doi s-au întâlnit chair la înmormântarea fiului ei.

De Larisa Andreescu la 19.05.2021, 10:53

O bunică în vârstă de 71 de ani şi-a găsit dragostea adevărată, după ce l-a cunoscut pe actualul ei soţ, un tânăr de doar 18 ani. Cei doi s-au întâlnit chair la înmormântarea fiului ei.

Almeda și Gary Hardwick s-au căsătorit în 2015, la doar două săptămâni după ce s-au întâlnit pentru prima dată, la înmormântarea fiului ei.

Almeda a fost căsătorită timp de 43 de ani, înainte ca primul ei soț să moară. Cu toate acestea, ea a mărturisit acum că noul său partener, Gary este "sufletul ei" și descrie relația lor ca fiind "o gură de aer proaspăt".

Cuplul s-a întâlnit la înmormântarea fiului ei, Robert, care a murit la vârsta de 45 de ani după ce a suferit o criză.

„Am fost căsătorită timp de 43 de ani şi nu erau prea multe săruturi, îmbrăţişări, fără romantism. Relaţia mea actuală este minunată. Noi mereu ne complimentăm şi ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră. Când întâlnești acea persoană perfectă, atunci știi că nu vrei să perzi nimic. E foarte romantic” a povestit Almeda.

Cuplul a descris prima lor noapte de dragoste, după nuntă, ca fiind ceva magic.

„A fost minunat, dincolo de visele mele cele mai sălbatice. Este într-adevăr femeia mea și partea sexuală a relației noastre nu ar putea fi mai bună” a dezvăluit Gary.

Înainte de a se întâlni cu Almeda, Gary a mai avut o relație cu o femeie de 77 de ani, dar a spus că era nefericit, că se simţea prins într-o capcană şi că nu era tocmai cea mai bună perioadă a lui atunci.

“Am căzut în depresie și căutam o cale de ieșire”a relatat Gary.

Mătușa lui Gary, Lisa, l-a invitat apoi să meargă la serviciul de incinerare al soţului său Robert, unde a întâlnit-o pe Almeda.

„Am observat un tânăr cu un zâmbet minunat în timpul slujbei și m-am gândit: "Wow, acesta este pentru mine. El era pe cealaltă parte a bisericii, dar mă uitam la el. Era ca o lumină puternică. "

Experienţa a fost la fel de plăcută şi pentru Gary, chiar dacă locul nu era tocmai oportun: “A fost un lucru instantaneu și pentru mine. Avea cei mai frumoşi şi strălucitori ochi albaştri”

Mama lui Gary, Tammy în vârstă de 48 de ani, și bunica sa de 71 de ani, Carolyn, au dat binecuvântarea cuplului. După nuntă, Gary şi-a tatuat numele Almeda pe piept.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O bătrână de 71 de ani s-a căsătorit cu un tânăr de 18 ani, întâlnit la înmormântarea fiului ei (Foto)

Breaking news

Un cutremur devastator de 7,8 pe Richter a lovit Turcia. Sunt zeci de morți

Un cutremur devastator de 7,8 pe Richter a lovit Turcia. Sunt zeci de morți