Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără de 32 de ani a murit după ce a alunecat şi a căzut de pe o stâncă, în timp ce-şi făcea un selfie, în Hong Kong: "O tragedie cumplită"

O tânără influenceriţă, considerată de prieteni ca fiind un spirit neînfricat, şi-a pierdut viaţa după ce a alunecat şi a căzut în gol de pe o stâncă, în timp ce îşi făcea un selfie cu prietenii pe marginea unei cascade.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.07.2021, 10:16

Sofia Cheung, în vârstă de 32 de ani, a pierit în mod teribil, după ce a alunecat şi a căzut de pe o stâncă, în timp ce se fotografia alături de nişte prieteni. Incidentul oribil a avut loc lângă o cascadă din zona Tsing Dai, lângă Yuen Long, Hong Kong.

VEZI ÎN GALERIA FOTO IMAGINI CU TÂNĂRA INFLUENCERIŢĂ

Vedeta de pe Instagram plecase alături de cei dragi într-o mini-vacanţă, pentru a se bucura de o zi relaxantă la Ha Pak Lai, un parc natural pitoresc, în jurul orei 11:00. Câteva ore mai târziu s-au oprit lângă o cascadă pentru a se fotografia. Sofia s-a apropiat de margine pe o stâncă, dar într-un moment de neatenţie, a aluencat şi a căzut 5 metri în gol. Prietenii săi au sunat imediat la salvare, iar o ambulanţă a intervenit imediat la faţa locului. A fost dusă de urgenţă la un spital din Hong Kong, dar a fost declarată moartă la sosire.

Zona Ha Pak Lai, situată lângă Muntele Ananas, este un loc popular pentru excursioniști, mai ales la apusul soarelui.

Tânăra era aventuroasă şi nu se temea de provocări riscante

Tânăra era cunoscută pentru spiritul neînfricat, împărtăşit deseori pe Instagram fotografii din aventurile sale riscante, fie agăţându-se de marginea unei stânci ori escaladând până în vârful munţilor. Îşi crease o comunitate de mai bine de 9 mii de urmăritori pe reţelele de socializare. În descrierea contului, Sofia lista printre pasiunile principale: drumeţiile, plimbarea cu caiacul, explorările, activităţile în aer liber şi fotografia. „Viaţa ar trebui să fie distractivă, nu anostă” era citatul postat care spunea ea că o caracteriza, potrivit The Sun.

Ultima ei fotografie, postată pe 9 iulie, a fost inundată de mesaje de condoleanţe din partea fanilor săi, dar şi a prietenilor şi cunoscuţilor. În imagine apare stând în genunchi, pe plajă, ţinând în mână o placă de surf, alături de textul: „Vin zile mai bune. Se numesc sâmbătă și duminică!”

„Credeam că vin zile mai bune odată cu sâmbătă şi duminică. Îmi va fi dor să vorbesc cu tine în fiecare zi. Te voi iubi mereu. Odihneşte-te în pace, frumoasa mea Sofia”

"O tragedie cumplită, nu te vom uita"

„Nu îmi vine să cred, am vorbit chiar săptămâna trecută. Atât de trist!”

„Nu vreau, nu pot să cred că s-a întâmplat aşa ceva cu tine!” au fost doar câteva dintre mesajele transmise de fani şi prieteni.

Familia se pregăteşte acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » O tânără de 32 de ani a murit după ce a alunecat şi a căzut de pe o stâncă, în timp ce-şi făcea un selfie, în Hong Kong: "O tragedie cumplită"