Antena Meniu Search
x

O tânără i-a rupt certificatul de naştere fostului iubit, după ce a aflat că a înşelat-o: "Am vrut să nu mai existe!"

O femeie a devenit virală pe TikTok după ce a recunoscut că a ales o metodă mai neortodoxă pentru a se răzbuna pe iubitul ei. Aflând că o înşală, tânăra i-a rupt certificatul de naştere, spunându-i că „nu mai există”.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.04.2022, 12:31

O tânără i-a rupt certificatul de naştere fostului iubit, după ce a aflat că a înşelat-o - Shutterstock

Când vine vorba de experienţa de a fi înşelaţi într-o relaţie, majoritatea oamenilor aleg să meargă mai departe, să dea totul uitării şi să îşi îmbunătăţească viaţa, găsind în cel din urmă un partener mai loial. Nu este însă şi cazul unei tinere care a decis să se răzbune într-un mod „creativ” pe iubitul ei, după ce a aflat că a trădat-o.

În timp ce îl confrunta direct şi cerând explicaţii pentru gestul acestuia, femeia a început să-i caute „printre bunurile de preţ”. În loc să le bage într-un sac şi să le arunce pe fereastră, aşa cum vedem în filme, tânăra i-a găsit certificatul de naştere şi a realizat că distrugerea acestuia i-ar oferi cea mai mare răsplată, relatează Daily Star.

Videoclipul a strâns peste 5.9 milioane de vizualizări

Gândindu-mă la momentul în care prietena mea a rupt certificatul de naştere al iubitului ei în timp ce se certau şi i-a spus: ‘taci, nici măcar nu exişti’!”, a povestit prietena ei într-un videoclip postat pe TikTok care a strâns peste 5,9 milioane de vizualizări. „El a înşelat-o, ea s-a dus şi, căutând prin sertare, printre bunurile lui de preţ, a găsit certificatul de naştere; l-a confruntat, s-au certat şi bam. L-a rupt”

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șocați de incident, mulţi internauţi şi-au exprimat părerea în comentarii, majoritatea aplaudând însă abordarea inedită a femeii de a-i da o lecţie fostului iubit.

„Nu spun că acțiunile ei au fost corecte, dar spun că acțiunile ei sunt hilare”.

O energie emblematică, o idee extraordinară”.

„Stau pe podea și râd isteric. Multumesc pentru povestea asta."

„Este înlocuibil și merită să aștepte la coadă și să se ocupe de procesul asta gândindu-se la ce a făcut. Eşti un geniu, au fost doar câteva dintre reacţiile oamenilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O tânără i-a rupt certificatul de naştere fostului iubit, după ce a aflat că a înşelat-o: "Am vrut să nu mai existe!"