Antena Meniu Search
x

Video O tânără influencer dezvăluie 3 oraşe din Europa pe care nu le-ar mai vizita niciodată

Sooyeun are 22 de ani şi este pasionată de mâncare şi călătorii, lucruri despre care vorbeşte şi în calitate de blogger - modul în care tânăra se întreţine. Cu ghiozdanul în spate, aceasta a parcurs singură, prin Europa, un traseu care străbate mai multe ţări, plecând din Porto, trecând prin Paris şi ajungând la destinaţia finală - Praga. În total, a mers prin 17 oraşe, iar dintre acestea tânăra a ales trei pe care nu le-ar mai vizita niciodată.

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 17:48

Cele 3 oraşe din Europa pe care nu le-ar mai vizita
Cele 3 oraşe din Europa pe care nu le-ar mai vizita - Captură video TikTok

O tânără care călătoreşte de una singură, cu ghiozdanul în spate, dezvăluie care sunt cele trei oraşe din Europa pe care şi-ar fi dorit să le ocolească. Sooyeon a mers prin nu mai puţin de 17 oraşe, dar unele dintre ele au dezamăgit-o cumplit, relatează Daily Mail.

Cele 3 oraşe din Europa pe care nu le-ar mai vizita

Lista ei începe cu Madrid. Capitala Spaniei nu a reuşit să-i câştige inima: "Principalul motiv este acela că am vizitat şi Barcelona în aceeaşi călătorie. Am simţit că Madridul nu are la fel de multe de oferit, cel puţin nu pentru gustul meu. În afară de palat şi muzeu... Dacă aş mai merge o dată, cel mai probabil nu voi mai vizita Madridul, ci voi petrece mai mult timp în Barcelona".

Al doilea oraş de pe lista lui Sooyeun este oraşul sicilian Catania. "Am ajuns aici sperând că va fi o vacanţă superbă în Italia, dar oraşul părea cam ponosit şi nu mă simţeam în siguranţă", povesteşte tânăra. Aceasta a precizat că localnicii se "holbau" la ea şi nu se simţea în largul ei pe stradă.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultimul oraş de pe lista fetei este capitala Germaniei, Berlin. Deşi a fost impresionată aici de "cafenelele cool, magazinele şi străzile grozave", numărul mare de muzee nu prea i-a surâs. Recunoaşte însă că în acel stadiu al călătoriei sale era deja sătulă de muzee. În plus, nu i-a plăcut nici lipsa de mâncăruri autentice, locale.

În comentarii, utilizatorii TikTok ba i-au dat dreptate, ba au încercat să-i demonstreze că "n-a ştiut unde să meargă de fapt" în oraşele cu pricina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 13 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O tânără influencer dezvăluie 3 oraşe din Europa pe care nu le-ar mai vizita niciodată