Antena Meniu Search
x

Galerie foto O tânără mamă de 25 de ani a murit subit după ce i s-a făcut rău la plajă, în Marea Britanie: "Viaţa este aşa de nedreaptă”

Durere inimaginabilă pentru o întreagă familie, după ce o tânără mamă şi-a pierdut viaţa în mod neaşteptat, vestea zdrobind inimile celor care o iubeau nespus.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.07.2021, 19:55

Tânăra în vârstă de 25 de ani, lucra pentru o organizaţie care oferă sprijin copiiilor veniţi din familii defavorizate ori abandonaţi în orfelinate. Era apreciată şi iubită de totţi oamenii din comunitate, fiindu-i întotdeauna aplaudată mărinimia şi bunătatea de care dădea dovadă în cadrul proiectelor sale.

Plecase pentru câteva zile în vacanţă, cu gândul să se relaxeze. Se afla la plajă, când, dintr-o dată, i s-a făcut rău. A fost transportată la spital, dar în ciuda eforturilor disperate ale medicilor, mama nu a mai putut fi salvată. Rudele și prietenii i-au adus un omagiu, în încercarea de a se împăca cu pierderea bruscă, relatează Daily Mail.

Mesaje de adio după moartea neaşteptată a tinerei mame

Paginile de socializare au fost invadate de mesaje de adio ale celor care au cunoscut-o şi îndrăgit-o pe Aylesha Meades.

Pe acelaşi subiect

„Mulţumesc pentru toate mesajele de condoleanţe. Mă simt de parcă nu mă voi mai putea trezi. Nimeni nu trebuie să piardă un copil. Sunt absolut eviscerat. Viaţa este aşa de nedreaptă” a spus Mikey Wiseman, un apropiat al familiei.

„Nu am cuvinte. Absolut şocată. Abia vineri vorbeam şi plănuiam să ne vedem curând şi nu am mai avut această şansă. Inima mea se îndreaptă către familia şi prietenii cei mai apropiaţi. Aylesha, ai lăsat o amprentă atât de mare pe această lume datorită muncii extraordinare şi proiectelor pe care le-ai dezvoltat. Ai plecat prea curând. Te voi iubi mereu” a spus şi Laura Shannon, o prietenă apropiată a tinerei mame.

„Aylesha, cuvintele nu pot descrie sentimentul pe care îl am acum. Amintirile dintre noi de acum câțiva ani continuă să-mi joace în cap; toate lucrurile pe care obișnuiam să le facem... Sunt amintiri pe care le voi preţui pentru totdeauna. Amintiri din copilărie, amintiri din adolescenţă. O bucată din inima mea a plecat cu tine la Ceruri” a adăugat Lauren Brown, care o cunoştea încă de când erau mici.

„Am întâlnit-o pe Aylesha doar de câteva ori aşa că nu avem foarte multe amintiri, dar ea m-a susţinut mereu, indiferent dacă vorbeam online sau nu. Și-a arătat întotdeauna sprijinul și a fost atât de amabilă și amuzantă. Urmai să fii invitată în podcastul meu. Îmi pare rău că nu ai reuşit să-ţi spui povestea aşa cum ţi-ai dorit, dar ai adus atât de multă conştientizaţi pentru copiii defavorizaţi, educând oamenii în acest sens. O pierdere devastatoare...” a spus Shannon Williamson, un alt apropiat al familiei. 

Anchetatorii nu consideră că există circumstanţe suspecte în jurul morţii tinerei. 

„Am fost conştienţi de moartea subită a unei femei de 25 de ani în jurul orei 6.40 dimineaţa, duminică, 11 iulie, în zona Shetland. Femeia a început să se simtă rău pe plaja Sf Ninian şi a fost declarată moartă la spital. O anchetă este în curs de desfăşurare” a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei Scoţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O tânără mamă de 25 de ani a murit subit după ce i s-a făcut rău la plajă, în Marea Britanie: "Viaţa este aşa de nedreaptă”