Antena Meniu Search
x

Foto Tatăl a doi copii, mort în urma unui accident vascular după câteva săptămâni în care s-a plâns de dureri de cap, în UK: „Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce tatăl a murit subit în urma unui accident vascular. Bărbatul se plângea de câteva săptămâni de dureri insuportabile de cap.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.07.2021, 16:06

Steven Doherty, alături de copiii săi
Tatăl a doi copii, mort în urma unui accident vascular după două săptămâni în care s-a plâns de dureri de cap - Just Giving

Steven Doherty, din Blantyre, Scoția, se plângea de dureri de cap de la mijlocul lunii iunie. În data de 4 iulie se afla în casa părinţilor săi când a mers la culcare şi nu s-a mai trezit. Când familia l-a găsit inconştient, pe patul din dormitor, a sunat imediat la salvare. A fost dus de urgenţă la la Spitalul Universitar Hairmyres din East Kilbride și transferat la Generalul de Sud din Glasgow, dar încercările disperate le medicilor de a-l salva nu au avut succes. A fost deconectat de la aparate vineri.

Bărbatul de 38 de ani nu avea alte probleme de sănătate

Nu avea alte comorbidităţi, jucase fotbal toată viaţa lui şi apropiaţii îl ştiau ca un bărbat în formă, sănătos, activ, sportiv. Medicii au anunţat familia cu inima strânsă că tatăl de 38 de ani suferise un accident vascular cerebral. Un prieten de familie, Mo Razzaq, în vârstă de 53 de ani, a spus că Steven a început să se plângă de dureri de cap încă de la jumătatea lunii iunie.

„A fost conectat la un aparat în acest timp. Vineri, a fost deconectat din păcate. Familia este complet devastată, nimeni nu-şi poate reveni după această moarte subită. Steven avea doi băieţi mici, foarte tragic. Era în formă, era sănătos, nu avea alte boli, juca fotbal de când era în şcoala primară. Fmailia lui este foarte cunoscută, motiv pentru care vestea a şocat întreaga comunitate. Era cu adevărat o persoană minunată, nu trecea pe lângă tine fără să te salute. Era o companie cu adevărat plăcută” a declarat Razzaq.

Pe acelaşi subiect

Familia strânge acum bani pentru înmormântare

Reţelele de socializare au fost inundate cu mesaje de adio din partea prietenilor şi familiei. Oamenii l-au descris drept un „înger” de care le va fi extrem de dor:

„Odihneşte-te în pace prietene. Un suflet frumos şi iubitor atât în interior cât şi în exterior.

„Ne va fi dor tuturor de tine”

„Zbor lin spre cer, îngerul nostru”

În încercarea de a ajuta la plata costurilor de înmormântare pentru familia îndurerată, Mo a lansat o strângere de fonduri online pentru care oamenii să poată dona, potrivit Mirror. A fost strânsă până acum suma de 2.500 de lire sterline, din targetul de 3.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Tatăl a doi copii, mort în urma unui accident vascular după câteva săptămâni în care s-a plâns de dureri de cap, în UK: „Zbor lin spre cer, îngerul nostru”