Antena Meniu Search
x

Foto O tânără mămică a fost bătută de iubit până a pierdut sarcina, în Rusia: "Vă rog ajutați-mă, că mă omoară"

O tânără esteticiană din Rusia, însărcinată în opt săptămâni, a fost sechestrată și bătută de soț până a pierdut sarcina. Povestea ei dramatică a fost făcută publică de o influenceriță urmărită de peste un milion de persoane, Olga Chocolate, care a atras astfel atenția asupra abuzurilor pe care le suferă nenumărate femei în relația de cuplu.

de Redactia Observator

la 28.07.2021, 16:32

  • Atenție, imagini și informații ce pot avea impact emoțional

Dmitry Trapeznikov, de 39 de ani, a fost reținut de poliția din Ekaterinburg după un asalt brutal asupra partenerei sale de viață. Individul a așteptat-o pe femeie să iasă de la locul de muncă, a forțat-o să intre în autoturismul lui marca Toyota, apoi a dus-o într-o locație îndepărtată și a bătut-o cu o rangă de fier. Chiar înainte de momentul dramatic, femeia se hotărâse să depună actele de divorț, sătulă de abuzurile la care era supusă de Dmitry.

"Voia să mă forțeze să mă reîntorc la el. De asta m-a răpit. Mă bătea cu pumnii, mă lovea, mă tortura cu o rangă. Avea o armă și mă amenința că mă ucide dacă plec. Eram însărcinată în opt săptămâni. Am suferit un avort spontan, și-a omorât propriul copil", a mărturisit Alexandra Polynova. În urma asaltului, femeia s-a ales cu răni la cap, vânătăi la ochi și pierderi masive de sânge.

Circa 22 de femei ucise în fiecare zi în Rusia, în 2018

Salvarea ei a fost propria mamă, care s-a îngrijorat de dispariția ei și a alertat autoritățile. Alexandra a povestit că atunci când polițiștii au ajuns la locația în care era torturată, individul a forțat-o să își pună ochelari pe ochi și să le spună că totul e în regulă. "Am ieșit pe pielea mea și am implorat poliția <<Vă rog ajutați-mă, că mă omoară. Am nevoie de ajutor sau nu voi supraviețui>>", a mărturisit ea. Agenții l-au reținut imediat pe Trapeznikov, iar Alexandra a fost dusă rapid la spital, pentru că avea pierderi mari de sânge.

Povestea dramatică a fost făcută publică de Olga Chocolate, o influenceriță urmărită de peste un milion de persoane, care îi este prietenă. Aceasta cere o schimbare a legislației din Rusia, pentru a reduce abuzul domestic. Potrivit The Sun, care citează Charity Human Rights Watch (HRW), 8.300 de femei au fost ucise în 2018 în Rusia, circa 22 în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O tânără mămică a fost bătută de iubit până a pierdut sarcina, în Rusia: "Vă rog ajutați-mă, că mă omoară"